Domovina

Ministar Paladina zapalamudio je naše mirovine!

Ministar Paladina zapalamudio je naše mirovine! Mirovinski fondovi (u kojima se nalaze naše mirovine) 2012/2013. imale su 23% udjela u obveznici s kojom se financirao IGH.

Ta obveznica je pod hipotekom imala/ ima vrlo vrijedne nekretnine koje su tada imale procijenjenu vrijednost od 76 milijuna HRK. Drugim riječima mirovinski fondovi posudili su naše novce IGH, kako bi nakon 5 godina IGH te iste naše novce vratio s kamatama. A zarađene kamate bi u teoriji povećale naše mirovine.

Ministar Paladina zapalamudio je naše mirovine!
crodex.net
Youtube snimka zaslona

U slučaju da IGH ne isplati novac nazad, mirovinski fondovi (i ostali investitori) bi se naplatili iz prodaje vrijednih nekretnina. Još dok je Paladina bio Predsjednik uprave IGH (imao je sve povlaštene informacije), mirovinski fondovi su misteriozno prodali naše udjele za 70-75% manje vrijednosti agenciji za naplatu potraživanja.

Kad je napustio poziciju predsjednika Uprave svega par mjeseci kasnije, Paladina je jeftino otkupio obveznice od agencije za naplatu potraživanja po povlaštenoj cijeni koje je bila bagatelno smiješna i tako lešinarski zaradio preko leđa naših umirovljenika. Svima jasno koji je bio glavni cilj: opustošiti naše mirovine kako bi tim novcima došao do nekretnina koje bi prodao po višim cijenama i tako zapalamudio naš javni novac.

Kakav mešetar! Žalosno je da je na ministarske pozicije dolaze ljudi bez čestitosti i kojima je jedini cilj vlastiti probitak!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button