Domovina

Spinove Plenkovićeve mašinerije, trbuhozboraca interesnih skupina – objesite mačku o rep

Ono što moj narod mora znati: svaki potpis, svako ime, svako prezime je točno ono ime, ono prezime,onaj OIB i ono slovo naših građana koji su nam dali povjerenje i koji su potpisali ZA referendum. To vam svjedočim ja svojim imenom, svojom časti, objavljuje Marin Miletić na svom Facebook profilu. Objavu prenosimo u cijelosti:

I tako to jest. Spinove Plenkovićeve mašinerije, trbuhozboraca interesnih skupina – objesite mačku o rep. Ja osobno, ali i svi moji Mostovci bismo radije krepali – nego izdali. Radije bi sami sebe uništili nego li izrekli ili učinili laž. Tko od laži živi od laži i umire. A moj Učitelj kaže, ostalo je zapisano u Bibliji: tko je vjeran u malome, vjeran je i u velikome. Nama je čast i poštenje – SVE! Radije umrijeti nego izdati.

Eto. Svima onima koji se u vremenu oluja skrivaju po podrumima i svima onima koji su mali psići koji laju na Mjesec. Samo lajte. Mi nismo išli u referendum da se ikome svidimo. Pa nismo mi nutella koja bi se mazala po palačinkama. Mi smo ozbiljna politička stranka, koja je svakim danom sve jača. Mi smo oporba radi koje vladajući organiziraju noćne sastanke i promišljaju kako nas difamirati uz par litara kamilice da se smire. Ne možete nam ništa. Jer mi ovakvi kakvi jesmo, eto jadni i maleni, a opet snažni i uporni – smo čisti.

Ne prodajemo se, ne postoji novac ovoga svijeta radi kojega bismo izdali svoje ideale. I zato se tresete. Tek sve počinje ekipica. Tek sve počinje!

Draga braćo Suverenisti, obrišite čim prije uvučenu prašinu i rastite u snažnu stranku desnice, Domovinski pokret – neka i vama bude blagoslovljeno, hvala Mislave Kolakušiću i za tebe sve tek počinje, tu nam je i Dario Zurovec, draga, dobra i poštena Karolina Vidović Krišto, simpatični Hasanbegović, dragi Miroslav Škoro i naš HSP. Svi ste vi potrebni našoj Domovini da ugasimo što treba ugasiti, da očistimo što treba očistiti – kako bi sve NOVO sve nastalo.

One koji se skrivaju po podrumima – neću spominjati. Sami su krojači svoje sudbe. Nedostatak hrabrosti nije odlika onih koji bi preuzimali odgovornost za svoj narod. No, neka se oni sami bave samima sobom. Dok ih još uopće ima da se mogu baviti sobom. A mi – mi smo tu. Iz naroda i za narod. I da, tek sve počinje, završava svoju objavu Marin Miletić.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button