Domovina

Bulj poklopio Plenkovića:Dok je Plenković bio slabokrvan ja sam ratovao braneći Hrvate, BiH i Hrvatsku!

Pitanje Hrvata u BiH je najveća hrvatska bitka nakon Domovinskog rata, Milanović je to očito shvatio ali nažalost Plenkoviću je bitniji njegov ugled kod briselskih birokrata nego prava Hrvata . Plenković lažima i napadima na Milanovića i Most krije svoju sramotu i sudjelovanje u kidanju političke glave Hrvata iz BiH.

”Plenković upravo javno postavlja pitanje što su to Mostovci napravili za Hrvate u BiH i odbija odgovoriti na pitanje hoće li podržati inicijativu Mosta da se Željka Komšić proglasi nepoželjnim/persona non grata na teritoriju Hrvatske!

Ponovo nema hrabrosti kao što nije imao željeza i krvi dok sam ja koji nisam ništa učinio za Hrvate u BiH godinu dana ratovao na teritoriju Bosne i Hercegovine, braneći Hrvate, BiH i Hrvatsku!

Gledao sam svoje suborce kako ginu dok je Plenković bio slabokrvan, a dok su Grlić Radmanovi privatizirali Agroproteinku kako bi sad on sad bio najbogatiji ministar!

Besramni su, baš besramni!” napisao je Miro Bulj.

Inače sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Miro Bulj (49) rijetko govori o svojim danima provedenima u Domovinskom ratu, radije upozorava na to da treba održavati živim sjećanje na poginule i nestale te se pobrinuti za sve hrvatske branitelje, ratne invalide i njihove obitelji.

Miro Bulj se još u lipnju 1991. pridružio postrojbama policije, a potom 126. sinjskoj brigadi, da bi krajem 1993. pristupio Prvoj bojni Četvrte gardijske brigade, s kojom je sudjelovao u svim njezinim akcijama do kraja Domovinskog rata i ostao je profesionalni vojnik do 2007. godine, kad se razvojačio u činu poručnika.

Sa 4. gardijskom prošao je operacije “Zima 94.”, koja je bila briljantno osmišljena i izvedena, kao i operacije “Skok 1”, “Skok 2” i “Ljeto 95.” Sa suborcima je početak kolovoza 1995. dočekao u Grahovu, odakle su preko Dinare, brda Plješevica i Crvene zemlje krenuli u oslobađanje Knina.Kao pripadnik Četvrte brigade je među prvima ušao u Knin 5. kolovoza 1995. godine.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button