Magazin

Kako se brinete o svom mužu on takav postaje – Od žene ovisi sve

Snaga žene je ogromna, a njen utjecaj na muškarca je neograničen. Žena je ta koja od muškarca napravi muškarca. 

Ona u njemu potiče, pojačava neke osobine, a neke umanjuje, a to najčešće radi nesvjesno. Ako je na primjer njen otac bio uspješan čovjek, ona će se truditi da od svog muža napravi uspješnog muškarca jer takvu sliku već ima u svojoj glavi. 

Problem je u tome što žene ne razumiju svoju snagu i ne obraćaju dovoljno pažnje na svoje misli i postupke. Ne shvaćaju svoju snagu i mogućnosti utjecaja na svog supruga. Razmotrimo što supruga može učiniti sa muškarcem, kako može utjecati na njegov karakter i postupke. 

1. Kako žena vidi svog muža on takav postaje; Ako žena u svom mužu vidi samo nedostatke i nesavršenosti, oni će iz dana u dan samo postajati veći. Tada čak i onaj muškarac koji ima potencijal postati dobar suprug može postati gubitnik. 

2. Ako žena ne poštuje svog muža – nitko ga neće poštovati; Na osnovu toga koliko poštovanja žena pokazuje prema svome mužu, drugi će graditi sliku o njemu. Ako žena konstantno pokazuje nepoštovanje prema njemu ni drugi ga neće poštovati. 

3. Ako žena ne vjeruje mužu i ne otvori mu srce, nitko mu ne vjeruje. Čak i ako je u potpunosti dostojan takvog povjerenja, svejedno, svi oko njega će stalno sumnjati u njega.

4. Ako je supruga stalno nezadovoljna sa nečim, svi u obitelji će postati nezadovoljni. 

5. Ako žena ne brine o svom mužu i ne pokazuje mu nježnost, on će te stvari potražiti negdje drugo.

6. Ako žena vidi dobre osobine u svom mužu i usredotoči se na njih, one počinju rasti i umnožavati se. Čak i kada za to nema nikakvog razloga.

7. Ako supruga otvori srce mužu , on postaje velikodušan. Počinje tražiti razloge kako bi joj udovoljio i učinio je još sretnijom.

8. Ako žena iskreno služi mužu, on će je sa velikim zadovoljstvom uzeti pod svoju zaštitu. On će se brinuti o njoj i štititi je od svega.

9. Ako je supruga naklonjena muževu temperamentu i pokušava ga zadovoljiti, muž će zbog nje pomicati planine. 
Da biste to učinili, morate naučiti da vidite kvalitete svog supruga, a ne ga porediti sa svojim stereotipima.

10. Ako supruga želi spasiti obitelj i iskreno sa ljubavlju čini sve napore za to, ista se želja rađa u srcu muža i on počinje pomagati svojoj supruzi u svemu. 

Ako vam suprug na neki način ne odgovara, pokušajte razlog za to potražiti u sebi. Uvijek možete kriviti jedno drugo i “tražiti dlaku u jajetu”. Ako malo bolje sagledate cijelu situaciju i razmislite o svemu, vidjeti će te da je pored vas upravo onaj muškarac kojeg ste sami birali za sebe. 
Pazite jedno na drugo. Često trošimo previše energije na svađe i rasprave, a tu energiju možemo usmjeriti na neke bolje i ljepše stvari. Naučite se voljeti i ne trošite svoju energiju uzalud, prenosi infpult.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button