Domovina

Što je rezultat politike koju provodi Andrej Plenković u današnjoj Hrvatskoj?

Andrej Plenković je bruxelleski poslušnik bez nacije, vjere i ideologije koji sustavno uništava HDZ i Hrvatsku.

Iz tog razloga je vjerojatno i postavljen na mjesto čelnog čovjeka HDZ-a. Stranke koja danas 100% vlada sa svega 20% dobivenih glasova.

AP je stvorio jedan pokret. Pokret željnih materijalnog statusa visokoobrazovanih ljudi koji žude za lagodnim životom i misle da im je suđeno biti elita društva.

Nema više nikakve dvojbe da Andrej Plenković ne pripada ideologiji i svjetonazoru za koji se HDZ predstavlja. Nema dvojbe da sam Plenković nema nikakva svjetonazora

Pogledajte ljude okupljene oko njega pa ćete uvidjeti. Uglavnom su to osobe manjkavih moralnih načela koje je lako okupiti u bratstvo željno statusa.

Oni drukčije rezoniraju od normalna čovjeka. Ne pripadaju među narod, čak ga se ograđuju i ne žele pripadati njemu te nemaju isti zajednički interes.

Oni dijele ljude na svoje skupine visokoobrazovane internacionalne iznad naroda i na ostali niži stalež internacionalno. Ne priznaju države i njihove okvire te interese pojedinih naroda pojedinih država.

Oni se drže iznad toga i njihova temeljna postavka je globalizam.

Stoga je njima “prosvijetljenima” kao pripadnicima višeg staleža apsolutno svejedno hoće li oni koji im koriste kao masa nižeg staleža biti iz bilo koje zemlje svijeta. Čak što više, odgovaraju im najsiromašniji a spremni raditi za globalistički sustav koji su navedeni oformili.

Djecu navedeni elitisti odgajaju da budu kao i oni i ne boje se oni za svoju djecu. Njima je bitno da u okviru zakona (koje oni skroje) što više se materijalno zbrinu kako bi imali daljnju moć u društvu.

Njihov sistem i postavke istoga su protunaravne suprotne Božjim zapovjedima i idu od onoga nasuprot njemu.

Trenutno je na djelu globalna masonska orgija.

Završit ću tuđmanovskim rječnikom.

Današnje političke, smušene moćnike, koji su dokazano prodane duše, a uz to su i jalnuški diletanti, treba poslati u ropotarnicu povijesti, ali prije toga im treba suditi za svo zlo koje su učinili i čine Hrvatskoj.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button