Domovina

HERMAN VUKUŠIĆ: UJEDINJENI PROTIV “RIJEKA KRVI”

Uz to se bahato prijeti i “rijekama pravde” koje bi uz njegov temperament i mogućnost samokontrole vrlo lako mogle postati i “rijeke krvi”.

Moram priznati da sam pomalo iznenađen odjekom koje je u javnosti imalo moje otvoreno pismo Tomislavu Karamarku povodom njegovog dolaska na XX opći Sabor HDZ-a u Lisinskom prošle subote, piše Herman Vukušić na svom Facebooku

Ne znam da li su moje riječi imalo utjecale na Tominu FB objavu koju je napisao nakon Sabora, ali uz sve kritike koje sam u svojem pismu iznio na njegov račun, moram priznati da mi sljedećih par rečenica iz njegove objave dobro zvuči:

“Ovim putem predlažem vodstvu stranke da HDZ formira što širu koaliciju domoljubnih, suverenističkih stranaka i tako se odupre i savlada najezdu protuhrvatskih, teškom demagogijom naoružanih, snaga.

Galopiraju kozačkom energijom i neće birati sredstva”.

Uistinu, Fejker sa Pantovčaka kojega je zlatna (oprostite crvena) žlica u životu toliko mazila da je bez tri konkretna politička poteza u životu postao i predsjednik Hrvatske, sada uz pomoć svojeg vjernog Jetija sa Učke hoće u Hrvatskoj izazvati ustavnu krizu i sprovesti tihi državni udar.

U mnogočemu se ne slažem sa Andrejom Plenkovićem, kao što se nisam slagao niti sa jastrebovima u Tuđmanovom HDZ-u, pa sam sa ratnom braćom iz udruge veterana u Hatzovoj ulici tri dana čuvao prostorije Radija 101 tijekom pokušaja njihovog ukidanja davne 1996. godine, jer je u pitanju bio atak na demokraciju.

Sada su demokracija i pravni poredak opet dovedeni u pitanje, i to od lika koji stalno dreči o “malo hrabrih ljudi” među kojima je i sam mogao (i trebao!) biti da ga Ćaća nije pospremio na sigurno.

Uz to se bahato prijeti i “rijekama pravde” koje bi uz njegov temperament i mogućnost samokontrole vrlo lako mogle postati i “rijeke krvi”.

Stoga, pozdravljam Tomin poziv stranačkim kolegama da se otvore svim domoljubnim opcijama u borbi protiv crvene nemani, a svojim prijateljima u HDZ-u, uz dva svoja kuma, poručujem:

Gospodo, potez je na vama!

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button