Domovina

Marin Miletić: HDZ-ovi čarobnjaci sa svojom crnom magijom med pretvore u HDZ-ov ajvar

HDZ je takva mašinerija zločestih čarobnjaka koji sa svojom crnom magijom nešto sveto i dobro kao što je med – pretvore u HDZ-ov ajvar

HRVATSKI PČELARSKI SAVEZ PRODAJE PČELARSKE TEGLE HDZ-ovcima ZA AJVAR?

Znamo da članovi HDZ-a kradu novac. Znamo da namještaju poslove. Znamo da mažnjavaju novac EU fondova pa ih hapsi Olaf jer su naša tijela mnoga duboko koruptivna. Ali, da će HDZ-ovci krasti službene staklenke Hrvatskog pčelarskog saveza – ovome se ne bi nadao ni najzagriženiji HDZ-ovac iz Benkovca

Naime, Hrvatski pčelarski savez ima SLUŽBENU teglicu koja se može kupiti jedino od hrvatskih pčelara, evidentiranih u sustavu.

Snimka zaslona

Na taj način bi se trebao štititi domaći med od patvorina. http://www.pcela.hr/mob_staklenka.php

HDZ-ov lopovluk ide u takvu bezobraznost da mažnjavaju posebne pčelarske službene teglice i u njih pune ajvar. Onda lijepe etikete HDZ-a i prodaju ga. HDZ je takva mašinerija zločestih čarobnjaka koji sa svojom crnom magijom nešto sveto i dobro kao što je med – pretvore u HDZ-ov ajvar. Ili je riječ da je Hrvatski pčelarski savez podružnica HDZ-a pa im HPS prodaje pčelarske tegle za med? Ne želim u ovo vjerovati, lakše mi je prihvatiti da su HDZ-ovci ukrali HPS-u staklenke!

Taman kada pomislite da gore ne može, HDZ vam pokaže da itekako može. Kada će ovaj moj narod tvrde šije koji doma sjedi na dan izbora, a poslije postaje heroj dnevnih boravaka – shvatiti da ako se probudi – ova mafija ide u prošlost.

Ovo je teška kaznena prijevara, teško kazneno djelo. Pčelarska teglica se subvencijama financira, postoje posebni kalupi i ne bi ju trebali neki HDZ-ovi uličari imati za punjenje ajvarom. Podignut ću kaznene prijave protiv odgovornih da se ispita tko je prodao ovim ridikulima pčelarske teglice i tko je sve umočen u ovo koruptivno ludilo!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button