Domovina

MARIN MILETIĆ: NISAM SIGURAN DA ĆETE IMATI DRUGU PRILIKU

NISAM SIGURAN DA ĆETE IMATI DRUGU PRILIKU. Hoće li globalističke agende zelenih radikala htjeti uništiti i hrvatske stočare?

Moj narod je vrijedan narod. Vrijedan i naivan. Naivniji od, slikovito govoreći, francuskih sobarica. Hrvati ne vjeruju dok ne vide svojim očima. Tako se dovode u opasnost da bude prekasno, a onda u najvećim opasnostima izroni ona naša hrabrost i ludost. Mi naime baš volimo tuče nas malenih Davida protiv Golijata ovoga svijeta.

Nizozemski farmeri prosvjeduju

Glavni mediji u Hrvatskoj prenose toliko da ih se ne optuži da ne prenose, u mrvicama. Globalistička agenda zelenih želi do kraja uništiti preko 3.000 farmi u Nizozemskoj.

Kažu da krave imaju preveliki ugljični otisak, piju puno vode i time štete ovoj planeti. Bruxelles ide đonom na stočare, crveno meso će valjda proglasiti otrovom, a sok zdrobljenih kukaca božanskim nektarom. Koje zločeste interesne skupine.

Agresija koju trpimo od tih globalističkih struja je kanalizacija demokracije i trebat ćemo joj se suprotstaviti. Bilo bi dobro da moj narod ne spava dok zelena agenda gasi stočare diljem Europe i gura bubašvabe za jelo.

Bilo bi dobro da se probudi barem dio mog naroda i da ne zaboravite tko vam je oduzimao slobode za virus gripe, tko vas je tlačio, zatvarao u podrume i tko je nad vama htio prisilno vršiti eksperimente.

Tko vam nije htio dati ići po kruh u trgovine, ako vas nisu žigosali, oprostite, cijepili.

Bilo bi dobro da se probudite jer će doći i po naša sela. Po naše poljoprivrednike. Po naše stočare. Po naše pčelare.

Bilo bi dobro da barem na idućim izborima ne povjerujete lažima i klevetama, igrama obmana spin majstora.

Bilo bi dobro da ne budete naivni kao glavoč i da nemate pamćenje zlatne ribice. Ako hoćete možemo i ovako:ne učinite li dovoljno jakim suverenističke opcije u Hrvatskom saboru da se možemo suprotstaviti uništavateljima naših obitelji, otimačima slobode, ljubiteljima kukaca i mrziteljima naših benzinskih automobila – nisam siguran da ćete imati drugu priliku.

Nadam se da barem dobar dio vas čita znakove vremena i vidi kojom brzinom jurimo. I gdje jurimo.

Mudri budite, molim vas.

Izvor: Marin Miletić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button