DomovinaVideo

Skandalozan nastup kandidata premijerke ekstremne Možemo skupine u Hrvatskom saboru

Evo ovih ljudi opasnih ideja i u Saboru – Napad na privatno vlasništvo, prestanak gospodarskog rasta, preraspodjela bogatstva, punjenje Hrvatke ilegalnim migrantima.

Ludilo? Ne. Samo politička opcija Možemo, piše Marin Miletić na svom Facebooku

Skandalozan nastup wannabe kandidata premijerke ekstremne Možemo skupine u Hrvatskom saboru. Ako se to može uopće prepričati (imate na kraju videa njezin isječak) gospođa Benčić doista lupeta besmislice.

Ona želi da Zapad padne kako bi siromašni Istok mogao narasti. Opasna je ovo agenda, ne samo radi njihove amoralne rodne ideologije, napada na obitelj, uvođenja roditelja 1 i roditelja 2 umjesto majke i oca, propagiranje mijenjanja spola (što bi po njima trebala plaćati Država), prestanak jedenja mesa i prelazak na bube uz uništavanje stoke jer su krave krive za globalno zatopljenje… oni su jedna nesposobna i potpuno globalistički pogubljena ekipa.

Opasni su jer se zalažu za ilegalni prelazak granice, protuzakonit. Krcanje Hrvatske ilegalnim migrantima bez ikakvog plana, ideje, razvojnog projekta, sigurnosnih procjena, ičega.

Imamo Dansku koja donosi zakone da može razbijati getoizaciju migranata. Švedska gori, vojska je na ulicama. Francuska gori.

A Možemo na pogon globalističkih centara moći bi Hrvatsku punio migrantima, nas koji bi branili svoj narod i granicu od ilegalnih proboja – napada.

Doista, treba imati popriličan želudac i manjak razboritosti biti njihov glasač.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button