Crna kronika

VAMPIRSKI BAL! Od danas nadalje, ako imate tumor – sakrijte se.

VAMPIRSKI BAL! Mogu razumjeti bolesno dijete, bio sam bolesno dijete. Mogu razumjeti i uplašenu majku, bio sam uplašeni otac, piše aktivist Ivan Pokupec na svom FB profilu.

Ono što nikako ne mogu razumjeti jest to što nije dovoljan novac i odobreno ubojstvo u ne jednoj, već dvije države. Jer nakon što je Zlovenija pristala ubiti Grgu za novac, Hrvatoslavija ga je jučer pristala ubiti na račun poreznih obveznika.

VAMPIRSKI BAL! Od danas nadalje, ako imate tumor - sakrijte se. www.crodex.net
Vi za njih niste osoba, vi ste bolest. Bolest koju treba ukloniti. No ima nas koji ćemo danas stati nasuprot vampirskom balu. (Foto:Facebook)

No to očito nije dovoljno pa danas u glavnom gradu europske države, u 21. stoljeću, imamo marš kojim se želi stvoriti pritisak da ubijanje bolesnih postane standard.

Od danas nadalje, ako imate tumor – sakrijte se. Jer ako ovo luđaštvo prođe, za koju godinu vas neće spasiti ni to što imate 17 mjeseci, niti 70 mjeseci.

Vi za njih niste osoba, vi ste bolest. Bolest koju treba ukloniti. No ima nas koji ćemo danas stati nasuprot vampirskom balu. Koji ne napuštamo bolesne. Koji ne napuštamo “tumor” Grgu do zadnjeg časa, zaključio je aktivist Ivan Pokupec. #❤️zaGrgu

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button