Domovina

Zbog covid-potvrda već pet dana štrajkaju glađu ispred Fuchsovog ministarstva!

IVAN POKUPEC, ANTONIO GALINAC I RUBEN TELEBAR: “Štrajkom glađu pružamo otpor diktaturi covid-potvrda Plenkovićevih stožeraša!

VJEROUČITELJ I AKTIVIST IZ KRIŽEVACA, STUDENT I SIN BAPTISTIČKOG PASTORA IZ MEĐIMURJA I MLADI PODUZETNIK IZ ZAGREBA – PROTIV COVID-POTVRDA!

“Bujica Z1 televizije je uživo ugostila vjeroučitelja Ivana Pokupca, mladog poduzetnika Antonia Galinca i studenta FER-a Rubena Telebara, koji već pet dana ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja, štrajkaju glađu u znak prosvjeda protiv nametanja covid potvrda, sve brojnijih otkaza i restrektivnih mjera tzv. Stožera, a naročito su zabrinuti za budućnost djece…” – stoji u opisu emisije.

Ivan Pokupec je građanski aktivist i vjeroučitelj kojem također prijeti otkaz, otac je dvoje djece, a njegovom sinu Šimunu danas je bio šesti rođendan… Sudjelovao je na velikom zagrebačkom prosvjedu protiv covid potvrda, a nakon što je Plenković sudionike tog okupljanja nazvao “kukavicama i parazitima koji se boje vatice”, uzvratio mu je izjavom u Bujici: “On je anemična vatica, koje se nitko ne boji i diktator iz imućne komunističke obitelji!

Antonio Galinac je privatni poduzetnik i ugostitelj koji je ogorčen na stožeraške mjere, naročito tijekom lockdowna, sin je hrvatskog branitelja, Marijana Galinca, pripadnika 145. brigade HV-a, ranjenog na Banovini: – Kao što je moj otac prije trideset godina bez kalkulacija stao na branik Domovine, tako sam i ja danas spreman braniti našu slobodu… Uvjeren sam da je ponosan na mene!

Ruben Telebar je student druge godine FER-a i sin baptističkog pastora iz Međimurja, ima brata i dvije sestre. Otac ga podržava u borbi za slobodu, isto kao i njegova vjerska zajednica u Čakovcu. Pozvao je na studentske prosvjede, koji će se naročito intenzivirati od ponedjeljka, kada se na mnoge fakultete u Zagrebu, neće moći bez covid-potvrda, pratiti nastavu uživo… – stoji u opisu emisije.

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE NA YOUTUBE KANALU BUJICA Z1TV!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button