Domovina

Znate li tko je na početku Đikićeve znanstvene karijere bio njegov mentor?

Krešimir Pavelić je ismijavan od iste te znanstvene klike koja nam kao ozbiljne znanstvenike gura “kuiš ono, ne” likove poput Natka Becka i Saše Cecija.

U srpnju će Ivan Đikić, jedan od top zastrašitelja i licemjera u doba korone u Hrvatskoj – koji je istovremeno zagovarao masovna nošenja maski i slikao se zagrljen s čitavim nogometnim klubom bez nje, tražio ograničenja kretanja i uništavanje turističke sezone i istovremeno glisirao uz obalu – biti nagrađen još jednim počasnim doktoratom još jednog crvenog Sveučilišta.

No znate li tko je na početku Đikićeve znanstvene karijere bio njegov mentor?

Prof.dr.sc. Krešimir Pavelić, čovjek koji je zbog svojih argumentiranih stavova o proizvodima višestruko osuđivanih i u milijardama dolara kažnjavanih farmaceutskih korporacija više puta kroz medije ismijavan i prikucavan na stup srama. Za njega ne samo da nema počasnih doktorata, već je izbačen na margine znanstvene zajednice kao šarlatan.

Ista ta klika koja ismijava Krešimira Pavelića nam kao ozbiljne znanstvenike gura “kuiš ono, ne” likove poput Natka Becka i Saše Cecija.

Kao laik, vidim samo dva moguća scenarija:

ili je Đikić toliko nadrastao svog mentora da više uopće stručno ne spadaju u istu znanstvenu galaksiju…

… ili je ovaj počasni doktorat samo još jedan “keksić”, nagrada za “dobrog dečka” koji je uspješno pretrčao poligon pod naredbama svog “gazde”.

I potvrda da je današnja kuiš-buraz-ono, cecijevska “znanost” samo nova, politeistička religija za samoprozvane ateiste. Sve sastavnice su tu: božanstva i sveci, dogme koje se ne dovode u pitanje, službena hijerarhija, obredi koje treba držati, ispovijed vjere kao znak pripadanja zajednici, nagrada za vjerne i kazna za nevjerne…

Čestitke koronabiskupu Đikiću, a šizmatičaru Paveliću vječni koronapakao bez boostera!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button