Izbor uredništvaVideo

(VIDEO) KAKO JE IVAN ĐIKIĆ PROFITIRAO OD PANDEMIJE! Korona promotoru na račun sjelo…

Dok je korone, Đikić i njegov labaratorij imaju osigurano financiranje. Zato njegovi stavovi ne čude. U svakom slučaju, što dulje epidemija traje, Đikiću će se duže slijevati sredstva.

– Kako je moguće da jedan strani agitator, lažni izumitelj lijeka za rak i ‘ahilove pete’ koronavirusa, koji je više puta demonstrativno iselio iz Hrvatske, LAŽNO OPTUŽI Gordan Lauca da profitira od pandemije na testovima, ali ga nitko od njemu naklonjenih medija to više nikad ne pita, štoviše, daju mu neograničeno vrijeme za širenje infodemije, agitiranje i uzbunjivanje ljudi?, komentirao je matematičar Nenad Bakić najnoviji tv nastup prof. Ivana Đikića na N1 televiziji. U njemu je (ponovo) napao dr. Gordana Lauca te ga optužio za neistine oko koronavirusa i profiterstvo. 

Zašto je Đikić promijenio svoje stavome oko pandemije korona virusa?

Kako je nekad govorio Đikić o učinkovitosti cjepiva

-A ISTINA je upravo suprotna, Gordan Lauc je odbio raditi PCR testove znajući koliki su nepravedni profiti u njima iako je imao stroj najvećeg kapaciteta u RH.  Ako je netko profitirao od pandemije, to je upravo agitator Đikić koji je ‘slučajno’ osigurao financiranje svog laba s 12 milijuna eura, a znamo kako je stresno, teško i neizvjesno stalno iznova osiguravati financiranje.

Ivan Đikić, iskreno: “Ne ulaže se u najopasnije, nego u NAJPROFITABILNIJE bolesti.”Koliko je ono u zadnje vrijeme uloženo u najopasnije bolesti kao što su karcinomi, bolesti krvožilnog sustava i metaboličke bolesti? Koliki su profiti na covidu? Srećom, ajde bar je krenulo našeg nerealiziranog izumitelja lijeka za rak otkad se preštekao na covid, komentirao je Bakić.


Slijedom toga, provjerili smo za što je i kada Đikić dobio novac

KAKO JE IVAN ĐIKIĆ PROFITIRAO OD PANDEMIJE! Korona agitatoru na račun sjelo...
www.crodex.net

Vijest da su on i njegovi suradnici dobili novac objavljena je u medijima krajem 2019. godine. Znači, svega koji mjesec prije nego je korona službeno stigla u Europsku uniju. Tada je zaraza u Kini već dobrano buktjela.

Radi se novcu za istraživanje autofagije.  Novac treba iskoristiti  do 2023. a dobio ga je od Deutsche Forschungsgemeinschafta, odnosno Njemačke zaklade za istraživanje.

No, nije to jedini novac koji je sjeo na račun njemu i njegovim suradnicima. Za novu ‘financijsku injekciju’ zaslužan je direktno koronavirus.


Naime,  Đikić i njegov tim su u veljači 2021. godine od Ministarstva znanosti njemačke savezne države Hessen dobili još osam milijuna eura za projekt kojem je cilj – pronalazak lijeka protiv koronavirusa.

‘Ovaj projekt ima budućnost da što prije stvorimo novi, specifični lijek na koronavirus koji još uvijek danas nemamo’, kazao je Đikić dodavši da uvijek rizično reći da će lijeka biti za godinu ili dvije.

Treba li čuditi nakon ovoga čuditi njegovim stavovima i tome što ga nazivaju agitatorom pandemije i pandemijskim marketingašem.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, naočale i tekst

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button