Domovina

Protiv Vlade koja štiti korupciju trule rajčice i trula jaja su legitimno sredstvo borbe!

Hrvatska je suočena s rijetko viđenom bahatošću Hrvatske vlade i svih vladajućih struktura koje otvoreno krše zakone, protupravno se bogate, korumpiraju medije te protuustavno upravljaju pravosuđem.

Ne vrijeđaju hrvatski građani političare, već političari na svakodnevnoj bazi vrijeđaju hrvatske građane. Policijsko postupanje protiv 72-godišnjeg gospodina Mladena Ćustića iz Zadra i protiv 49-godišnjeg Hrvoja Vrkića iz Zadra jest sramotno iživljavanje korumpiranih, odnarođenih, vladajućih struktura, te nedvojbeni protudemokratski čin.

Hrvatska je suočena s rijetko viđenom bahatošću vladajućih struktura koje otvoreno krše zakone, protupravno se bogate, korumpiraju medije te protuustavno upravljaju pravosuđem. Andrej Plenković, koji je šestu godinu premijer, koji iza sebe vuče dugu listu korupcionaških afera u koje je osobno upleten, koji ima 5 milijardi kuna na računu a vlada nije obnovila nijednu kuću ni na Banovini, ni u Zagrebu, jest simbol nesposobnosti i protudemokratskog stanja koji predvode komunističkih moćnika u Hrvatskoj.

Hrvatski građani opravdano, u svojoj bespomoćnosti i izloženi bahatim moćnim strukturama, imaju pravo pozivati da se trulim jajima gađaju političari. Čuveni njemački kancelar Helmut Kohl dobivao je vrlo često trula jaja u glavu, pa se čak i tukao s demonstrantima. A bivši njemački kancelar Kurt Georg Kiesinger dobio je javni šamar od njemačke građanke koja je preživjela Holokaust, jer je izjavio da je bilo normalno biti u nacionalsocijalističkoj stranci.

A stanje u hrvatskoj danas jest…Hrvatska politička vrhuška (ključni politički čimbenici, ključni mediji te pravosuđe) na svakodnevnoj osnovi vrijeđaju hrvatske građane. A vrijeđaju ih kršenjem zakona, poreznim pljačkanjem, razaranjem zdravstvenog sustava, ismijavanjem i nepoštivanjem elementarnih društvenih normi. Postavljam pitanje – tko će poslati Plenkovića i njegove podupiratelje na obavijesni razgovor jer hrvatske građane osiromašuju i razaraju pravni sustav, a krvlju obranjenu Hrvatsku Državu sustavno prazne?

Svaki destruktivni sustav, kada uđe u fazu samodopadnosti i dekadencije, poseže za represijom. Ovo što je sustav napravio u Zadru, jest obična represija, kojom pokušavaju zaplašiti hrvatske građane da na otvorenu korupciju i uništavanje Hrvatske Države trebaju šutjeti. Ne! Hrvatski građani ne smiju šutjeti i moraju se suprotstaviti vladi koja otvoreno prkosi europskim vrijednostima i hrvatskom Ustavu, koja štiti korupciju, besramno se bogati, blokira obnovu hrvatske Banovine i Grada Zagreba, a trule rajčice i trula jaja su legitimno sredstvo u borbi protiv takvih pojavnosti.

Karolina Vidović Krišto

Zastupnica

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button