DomovinaVideo

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO: Ovaj video je još jedan dokaz kako su ankete lažne!!!

Jedan od najsnažnijih oruđa manipuliranja javnošću su postali tzv. neovisni analitičari i ankete o ispitivanju javnog mijenja

Korištenje medija za objavljivanje lažnih rejtinga stranaka ima ozbiljne posljedice na demokratski proces i društvo u cjelini.

Ono što je nastalo kao sredstvo koje bi trebalo informirati, zabaviti i obrazovati, a riječ je o medijima, postalo je sredstvom zavođenja i manipuliranja. 

Jedan od najsnažnijih oruđa manipuliranja javnošću su postali tzv. neovisni analitičari i ankete o ispitivanju javnog mijenja. Svaki mjesec hrvatskoj javnosti serviraju se rezultati, navodno, znanstveno provedenih anketa o popularnosti političkih stranaka i političara te o važnim društvenim temama.

Ono što iz dosadašnjeg iskustva možemo zaključiti je da te ankete u istraživanju ”javnog mijenja” su isključivo u službi izbornog inženjeringa i medijskih manipulacija. Pokazalo se da izborne ankete u velikom broju slučajeva služe kao snažno propagandno sredstvo moćnih interesnih lobija povezanih s političko-medijskim establišmentom jer se drugačije ne može objasniti takve velike pogreške u rezultatima izbora i anketa i favoriziranje nekih kandidata. Jednostavnije rečeno, ankete su ubojito političko oružje kojim se želi manipulirati masama!

Paradokslano je da zapravo mi plaćamo te lažne ankete jer kada plaćamo račune za struju, onda u biti plaćamo i medijske manipulacije korumpiranih moćnika.

Korištenje medija za objavljivanje lažnih rejtinga stranaka ima ozbiljne posljedice na demokratski proces i društvo u cjelini.

Najnovije objavljene ankete su čista manipulacija, a to anketari i novinari znaju, te unatoč tomu objavljuju lažne vijesti. Motiv za objavljivanje tih lažnih vijesti jest demotivirati ogromnu većinu hrvatskih građana da uopće izađu na izbore.

Jer, glasovati za HDZ/SDP/HNS/Možemo je isto kao da Vas netko opljačka, a Vi mu se i dalje divite, u stilu – nema veze što me zlostavlja i pljačka

Pitanje je samo hoće li korumpirani moćnici u Hrvatskoj istim metodama unedogled moći varati hrvatske građane. Nadam se da će na sljedeće izbore izaći ogroman dio onih koji su prestali izlaziti zadnjih godina, i da ćemo maknuti vladajuće strukture(ne samo HDZ) čije zlouporabe i lopovluci ne zaslužuju više naziv zlouporaba i korupcije, već ih slobodno možemo nazvati veleizdajnicima.

Najnoviji dokaz oko toga kako se namještaju ankete iznijela je na svom Facebooku saborska zastupnica i predsjednica stranke Odlučnost i Pravednost Karolina Vidović Krišto.

Pogledajte ovaj video i uvjerite se sami u to:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button