Svijet

FRA MARIO KNEZOVIĆ: VATIKAN LAŽE? NIJE! LAŽU ONI KOJI KAŽU DA VATIKAN LAŽE!

Čudno je, ako hoćete i jadno, promatrati objave nekih medija o Papinu zdravlju. Tako javljaju da VATIKAN LAŽE o papinoj bolesti! U svakovrsnom gubitku etike u medijima, a trčanjem za čitanošću i klikovima, upalo se u medijski mrak.

Dakle, svaki bolesnik – pacijent ima pravo na tajnost dijagnoze. Liječnici su isto obvezani čuvati informacije o tuđem zdravstvenome stanju. To nije laganje. To je osnovno ljudsko pravo. Što bi pacijentu pomoglo ako bi odmah za svaki slučaj izvješćivali o njihovoj teškoj dijagnozi?

ZAR PAPA nema pravo biti barem dostojanstveno bolestan?

Što bi cijeli svijet morao znati detalje o njegovom stanju? Čovjek u bolesti treba razumijevanje, ljubav, ohrabrenje i medicinsku skrb, a ne medijske članke.

Inače, budući da je sve postalo senzacija na jedan ili dva dana, nisam pristaša obavještavati o bilo čijoj bolesti. Ta vijest nikome ne pomaže osim što „hrani“ stranice medijskoga žutila i zabava je uz „trač partije“ na kavama.

Najgori su u ovoj stvari novonastali liberali (inače mahom prijašnji Titoisti) koji kao okrivljuju VATIKAN ZA LAŽ, a dok je njihov dragi vođa Tito u Ljubljani bio u bolnici ništa se nije znalo. Čak se nije ni smrt objavila u realnome vremenu. I sve uredu. I taj, pa taman bio Tito, ima pravo na bolesničke dane bez medijskoga okruženja.

Ništa nam ne pomaže informacija o nečijoj bolesti, pa tako ni Papinoj. Korist samo moliti za njih i pomoći što se može!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button