Zanimljivosti

JE LI PREMIJER UPISAO U GOOGLE OVAJ POJAM? “Andrej Plenković korupcija” – Evo što google izbaci…

SDP-ov BAUK OPLEO PO PLENKOVIĆU ZBOG PREMIJEROVOG “GOOGLANJA SABORSKIH ZASTUPNIKA i već pripremljenih odgovora na postavljena pitanje .

“Hrvatski sabor je jučer nastavio rad aktualnim prijepodnevnom koje se trebalo održati na početku jesenskog zasjedanja prije dva tjedna, ali je odgođeno zbog spriječenosti premijera Andreja Plenkovića, koji je bio u izolaciji zbog zaraze koronavirusom.

Od samog početka sjednice predsjednik Sabora Gordan Jandroković dijelio je opomene a sa sjednice je čak isključio Karolinu Vidović Krišto i Miru Bulja.

Odgovori Plenkovića na zastupnička pitanja su uglavnom bili nevezani za konkretna pitanja zastupnika već za izjave i ponašanje pojedinih zastupnika u proteklom periodu što se moglo pročitati u medijima.

Na navedeno je reagirao SDP-ov zastupnik Arsen Bauk :

“Vidimo obrazac na koji predsjednik Vlade odgovara. Vidi tko će mu sljedeći postaviti pitanje, ode na Google, vidi što je taj zastupnik ranije govorio i onda u tom smjeru priča. Predlažem da onda ubuduće na to mjesto dođe Google, a neka premijer u Vladi obavlja svoj težak i odgovoran posao”, rekao je SDP-ov Arsen Bauk.

Postavljamo pitanje je li Andrej Plenković upisao u GOOGLE OVAJ POJAM? “Andrej Plenković korupcija” – Evo što google izbaci:

https://www.google.com/search…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button