Domovina

MARIN MILETIĆ: Kako da im vjerujemo?

Kako da im vjerujemo? Slušam Capaka i njegovu ekipu kako govore da razmišljaju o uvođenju nekih drugih cjepiva, poput HPV cjepiva, u obvezna cjepiva.

Hladnog i proračunatog lica bez empatije i ikakve emocije objašnjavaju građanima da ih moramo bespogovorno slušati jer eto, oni znaju što je za nas najbolje, vraćaju se na plandemiju i tumače svoje odluke. Ne dovodim u pitanje sve one malobrojne i hrabre znanstvenike poput akademika Pavelića i još nekih, koji su se uspjeli othrvati silama pandemijske interesne skupine i opasne BigPharme koja ne preza od ničega da na uništenim životima gomila milijarde eura u svoj džep.

Puno je tu pretrpio Sladoljev, ali i jedan od najvećih genetičara Europe Lošo, kao i Lauc.

Vrhunskim znanstvenicima su po glavi skakali gotovo – svi.

Mnogi podmazani farmaceutskim lobijem, a neki jednostavno zaluđeni koronareligijom. Kako je Chesterton prepoznao da mnogi koji ne upoznaju jednoga Boga pred kojim se klanjaju, pronađu desetke lažnih pred kojima svijaju koljena.

Govorili su – njihovi epidemiolozi: da je cjepivo 100% sigurno, da sprječava teške situacije oko bolesti, završetak na respiratoru, boravak u bolnici, lagali su da cijepljenje sprječava širenje virusa. Imamo sva njihova ta videa.

Lagali su!

Pfizer im se u Bruxellesu rugao javno svjedočeči da nikada nisu rekli da cijepljenje sprječava širenje tog umjetnog virusa. A ovi na temelju te laži uveli covid potvrde. I danas ta hrvatska ekipa troši desetke milijune eura na nova cjepiva protiv covida iako je najveći dio naroda prepoznao prevaru i nikada više ne bi primili njihovu bocku.

Oni nisu htjeli preuzeti odgovornost za tolike nuspojave i smrti ljudi. Uništili su živote i zdravlje mnogim sportašima, mladim ljudima koje su zatvorili u stanove, nisu im dopuštali izlaske, druženje, sport radi čega nikada nismo imali veći postotak mentalnih oboljenja i suicida kod mladih. I sada očekujete što?

Da vam građani vjeruju kada tražite od njih da se cijepe iznova protiv ovoga ili nečeg drugoga? Kako da se vjeruje nekometko te uporno lagao i obmanjivao? Zar se vjeruje nasilniku koji te lupa po glavi?

Koronakartel je kriv jer su mnogi građani izgubili povjerenje u znanost koja nam je toliko dobra donijela. Dok se nisu umiješala lobiranja skupina koji najmanje brinu za zdravlje, a najviše za svoje džepove. Naša Hrvatska je zarobljena.

Pod šapom smo gospodara sjena, na daljinski Bruxellesa i Svjetske zdravstvene organizacije koja će uskoro ići u nove projekte. Hoće li narod prepoznati tko ga želi nastaviti tlačiti, a tko želi Hrvatsku osloboditi tog ludila – vidjet ćemo na skorim izborima.

Pa kako narod bude htio – tako neka i bude.

Izvor: Marin Miletić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button