Domovina

Mirela Čavajda znak je vremena, ne uznemirujte se: To je samo predstava ‘Božjih majmuna’

Mirela Čavajda žena koja je javno dala ime svom nerođenom djetetu pa ga uz slavu i hvalu svijeta pogubila gotovo javno, dobila je priznanje za ‘hrabrost’ i proglašena je Zagrepčankom godine.

Svi koji još nisu do kraja isključili svoje savjesti osjećaju koliko je to šokantno i zlo prema nevinom biću Grgi (moli za nas nevino dijetešce) ali opet pomaže nam da shvatimo da je upravo ovaj čin odlikovanja znak vremena koji najavljuje dolazak našeg Gospodina.

Ovo je vrijeme Djevice Marije kojoj je starac Šimun prorokovao da će se po njenoj boli razotkriti namisli srdaca. To se upravo dogodilo.

Otkrivene su namisli mnogih srdaca posljednjih nekoliko godina. Stvari postaju sve jasnije, i sve što je bilo skriveno, otkriva se po srcu Blažene.

Ovo je najavljeno vrijeme žetve; razdvajanja žita od kukolja. Postalo je posve jasno tko je gdje, tko je slijep a tko vidi, tko ubija, a tko živi.

Ovo je vrijeme proročko za koje Isus viče: “Jao trudnicama i dojiljama u one dane jer bit će jad velik na zemlji i gnjev nad ovim narodom.”

To je to vrijeme, zamislite samo krikove nerođenih, nevinu krv koja vapije poput Abelove u nebo, zamislite krikove duše majki koje prevarene ne znaju što čine, pa i Mirele, majke, trudnice i dojilje za koju Isus prije dvije tisuća godina viče: ‘Jao.’

To je vrijeme na koje upozorava i prorok Izaija prorok govoreći: “Jao vama, koji zlo zovete dobro, i a dobro zlo! Koji pravite od tmine svjetlost, a od svjetlosti tminu, koji pravite od gorkoga slatko, a od slatkoga gorko!” Jao vama, koji ste mudri u vlastitim očima i razumni pred samima sobom! Koji oslobađate krivca za poklone, a onome, koji ima pravo, oduzimate pravdu!”

Ovo je vrijeme Sotoninog plesa, Antikrista kojeg biskup Fulton Sheen naziva ‘Božjim majmunom’. Da, ovo je predstava za javnost koju ovaj sveti biskup najavljuje ovako:

„Živimo u vremenu apokalipse posljednje dane naše epohe… Dvije velike sile, Kristovo mistično Tijelo i antikristovo mistično tijelo počinju stvarati crte bojišnice za kraj“.

Nadalje, Sheen objašnjava religiju Antikrista a koju tako dobro oslikava ova predstava s odlikovanjem Čavajde, riječima upozorenja za kršćane ovog vremena:

“Njegova je logika jednostavna: ako nema raja, nema ni pakla; ako nema pakla, onda nema ni grijeha; ako nema grijeha, onda nema ni sudca, a ako nema suda, onda je zlo dobro, a dobro je zlo. A kako će mu uspjeti uvjeriti nas u svoju religiju? Rusko predkomunističko uvjerenje je da će se on prerušiti u velikog humanitarca; govorit će o miru, napretku i obilju, ne kao sredstvu koje nas vodi k Bogu, nego kao ciljevima samima u sebi…

To je ono što upravo gledamo. Odlikovanje Mirele Čavajde nije ništa drugo nego ples majmuna sa Sotonom. Obmana na koju će nažalost nasjesti i mnogi izabrani kršćani ne budu li čvrsto stajali u istini vjere, početak djelovanja antikrista i njegova predstava koja je prorokovana i koja će biti slavno poražena, silom i snagom Istine!

Slavimo Gospodina i molimo za malene!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
vjera.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button