Svijet

Onaj tko je očekivao kako će WHO proglasiti pandemiju Covid 19 završenom nije uopće shvatio ciljeve ovoga velikog svjetskog projekta

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) odbila je proglasiti pandemiju Covid 19 završenom. Onaj tko je očekivao da će to WHO učiniti nije uopće shvatio ciljeve ovoga velikog svjetskog projekta u čijoj su pozadini financijski fondovi i farmaceutski giganti.

Kraće rečeno – interesi krupnog kapitala koji želi resetirati svijet po svojoj mjeri.

WHO je dobio ovlasti proglasiti pandemijom ono što on takvim smatra, pa makar obuhvatilo iznimno mali broj zaraženih

Danas više nitko ne priča o koroni, maskama, testiranju … Ali, oni koji stoje iza WHO žele “održavati tu vatricu” straha i po potrebi je raspaliti. U dvije godine su oni proveli mnoga psihosocijalna istraživanja i analize o mogućnostima porobljavanja i potčinjavanja ljudi kombinacijom straha, medijske propagande i političkog pritiska i ucjena poput Covid potvrda.

Privremeno su se prebacili na klimatske promjene, rusko-ukrajinski rat i potiho ukidanje konvencionalne poljoprivrede i proizvodnje hrane. Ako bude trebalo, a hoće- lako će se prebaciti na teren zdravlja i njegovog ugrožavanja.

Vidimo na glavnim našim medijima da glavni akteri korona nasilja naprosto žale što su po strani i oni su u stvari čuvari straha.

Iznenadnih smrti kao i drugih negativnih nuspojava sve je više. O tome čak izvještavaju službeni statistički zavodi u sve većem broju zemalja.

Prema tome, nije nama ključna borba protiv HDZ-a ili SDP-a, koji su poslušnici – iako ih moramo pomesti s političke scene, već protiv pohlepnog krupnog kapitala i financijske oligarhije koja želi uređivati čitav svijet po svojoj mjeri ne prezajući od ničega.

I zato, kada razmišljate o tome kako će nam biti u Hrvatskoj, sjetite se samo onih koji su se za vrijeme najveće krize i korona nasilja stavili u prvi red obrane pojedinca i naroda.

To je apsolutno najvažniji kriterij.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button