Ljepota i zdravlje

Iznimno važno! Pogledajte video u kojemu dr. Lošo iznosi svoja znanstvena otkrića o mRNA cjepivima…

Naš međunarodno ugledni molekularni biolog dr. Tomislav Domazet Lošo demistificira veliku neistinu na kojoj se temelji mRNA vakcinologija a to je pseudoznanstveni i medijski mit da se mRNA molekule ne mogu ugraditi u ljudski genom!

Znanstvena je činjenica da se mRNA molekule mogu ugraditi u ljudski genom

Iznimno važno! Pogledajte video u kojemu dr. Lošo iznosi svoja znanstvena otkrića...
www.crodex.net
Foto: WizardHealth

Dr. Lošo otkriva da je na temelju lažne premise, odnosno ignoriranja te činjenice, dizajnirano Covid 19-mRNA cjepivo, i kroz vlastito istraživanje došao je do jasnog zaključka kako su ona svjesno ili nesvjesno dizajnirana da bi se upravo ugradile u ljudski genom! Sve to dr. Domazet-Lošo tumači stručno i argumentirano.

Otkriva da mRNA cjepiva za Covid nikada nisu testirana u pogledu mogućnosti njihova utjecaja na ljudski genom iako su trebala biti, niti su regulatorne agencije tražile od Pfizera i drugih proizvođača da to učine! Dr. Tomislav Domazet-Lošo tvrdi da mRNA cjepiva u tom slučaju mogu izazvati genetske i tumorske bolesti!

Njegov rad i video je epohalan u znanstvenom, moralnom i ljudskom smislu, i svaki čovjek koji drži do istine trebao bi pogledati njegovo predavanje i tumačenje razumljivo i laicima na ovom vrlo složenom znanstvenom području.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button