Izbor uredništva

Gordan Lauc: Samo se portal crodex.net usudio objaviti ovu vijest

Od trenutka svog nastanka portal Crodex.net se trudio vjerodostojno i istinito izvještavati, a pogotovo u vremenu covid krize.

Zbog toga smo redovito od ministarstva obmane, odnosno tzv. Faktografa, konstantno cenzurirani i ograničavan nam je doseg, te samim time onemogućeno promoviranje naše stranice na Facebooku.

U vremenu covid ludila Facebook objave od znanstvenika Gordana Lauca smo redovito prenosili na našemu portalu jer smo uvidjeli da ono što on govori je najbliže istini.

Jednu takvu njegovu objavu smo jedini objavili i naravno da nam je zbog toga Faktograf ponovno ograničio doseg.

Taj članak možete pročitati OVDJE, a najnoviju objavu Gordana Lauca, u kojoj se osvrnuo na isti taj članak, prenosimo u cijelosti:

Ovih dana možemo u medijima čitati “novu” vijest da su preboljeli bolje zaštićeni od cijepljenih. O tome sam javno govorio u lipnju 2021. godine na N1 televiziji, no samo se Crodex to usudio staviti u naslov.

Tek pet mjeseci kasnije, u studenom 2021. godine to je objavio i Večernji list.Nažalost komercijalni interesi bili su jači od istine i velikom dijelu planete su nametnute covid-potvrde.

Zbog igoriranja te znanstvene činjenice i uvođenja opasnih i štetnih covid-potvrda sam krajem listopada 2021. godine podnio ostavku na članstvo u Znanstvenom savjetu.

Tu ostavku su odbili prihvatiti, no par tjedana kasnije su shvatili da neću prestati ponavljati istinu pa su u medijima objavili da više nisam član Savjeta (iako formalnu odluku o tome nikada nisam dobio).

Sada se i onako više nitko ne želi cijepiti pa je ta istina iz kategorije “Lauc je heroj antivaksera” prešla u kategoriju “pa to zna svaka budala”…

Izvor: Gordan Lauc

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button