Domovina

Boris Miletić komentirao izjave Krešimira Pavelića

Na izjave dekana Medicinskog fakulteta u Puli Krešimira Pavelića reagirao je istarski župan Boris Miletić kazavši kako su one neprihvatljive.

Prvo je objasnio situaciju ovim riječima: ‘U proteklih više od godinu dana svjedoci smo teške zdravstvene, a posljedično i gospodarske krize koju je uzrokovala pandemija COVID-19, koja je zahvatila čitav svijet i čiji se kraj nažalost još ne nazire.”

“Cijelo to vrijeme Istarska županija, naši gradovi i općine sa županijskim Stožerom civilne zaštite na čelu, uspješno su se nosili sa situacijom, kako bi u prvome redu zaštitili naše građane”

Rekao je i kako se mogu poslužiti primjerom njegove županije: “Pravodobne i odlučne, ali striktne mjere, kao i odgovornost stanovništva Istre, osigurali su nam povoljnu epidemiološku sliku pa je, sjetite se, u jednom trenutku Istra bila jedina tzv. ”zelena” regija na svijetu”.

Zbog svega navedenog, izjave gospodina Krešimira Pavelića su izrazito opasne i štetne, te apsolutno neprihvatljive! I ovim putem pozivam građane Istre da se cijepe te time zaštite sebe i druge, a kako bi naša županija i dalje bila pri samome vrhu po procijepljenosti u Hrvatskoj. I ne zaboravimo da je cijepljenje kao javnozdravstvena mjera je najveći medicinski uspjeh 20. stoljeća”, piše Dnevnik.hr a prenijeli su i ostali mainstream mediji.

Postavlja se pitanje koliko je diplomirani ekonomist Boris Miletić uopće relevantan sugovornik o ovoj temi vrhunskom znanstveniku Paveliću koji iza sebe ima više od 300 znanstvenih radova .

Također, svjedočili smo Miletićevim ”neobičnim” ponašanjima u prethodnom periodu koji propituju njegovu ”stručnost” u bilo kojem području:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button