Domovina

Plenkoviću volja naroda i 400.000 potpisa ne znači ništa!

Premijeru Andreju Plenkoviću je Mostova inicijativa besmislena i neće promijeniti vođenje epidemije. Ovo je izjavio nakon sjednice Vlade pokazavši time da mu volja građana ne znači ništa.

Nakon sjednice Vlade javnosti se obratio premijer Andrej Plenković

Upitan za komentar Mostove objave da su prikupili 400.000 potpisa, Plenković je rekao da nema problema i da Most bilo kad može donijeti potpise na provjeru.

Kad god oni budu spremni, to je OK. Cijela ta inicijativa, poštujući sve naše građane koji su dali svoj potpis, besmislena je i neće promijeniti način vođenja pandemije. Što se nas tiče, mogli su jučer popodne donijeti sve potpise na Markov trg, ustvrdio je Plenković, prenosi N1.

Na pitanje koje su tri ključne reforme koje će se dogoditi u idućoj godini, Plenković je rekao da je ovo bila godina najvećih izazova, suočavanja s ogromnim zdravstvenim, društvenim i ekonomskim posljedicama pandemije. “Bila je to i godina oporavka. Imali smo prijetnju, ali imali smo i mogućnost. Mislim da smo prijetnju dobro kontrolirali, a mogućnost smo iskoristili izvrsno”, ocijenio je Plenković, dodavši da se očekuje rast BDP-a od oko 9 posto.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button