Domovina

Marin Miletić: Hoće li se junak Beroš ispričati

Hoće li se ispričati svi koji su tražili da nas se zatvara u podrume? Mainestream mediji koji su nas pljuvali? Radili od nas ridikule jer smo se mi borili za slobodu dok su oni primali Judin novac iz globalističkih centara moći?

Oštromjeraši koji su progledali diljem Europe traže milost i mole za oprost radi suludih mjera koje su nametali narodu.

Snimka zaslona

Škotski zagovaratelj koronafanatika se javno posipa pepelom i kaže da će ga cijeli život pratiti teret krivih odluka oko plandemije.

Hoće li se junak Beroš ispričati?

Plenković radi nametanja lockdowna? Markotićka? Hoće li se ispričati Anka Mrak Taritaš koja je tražila da se necijepljenima zabrani ulazak u trgovine? MOŽEMO koji nas je teško napadao i difamirao? Koji su tražili obvezno cijepljenje svega što hoda?

Hoće li se ispričati svi koji su tražili da nas se zatvara u podrume? Mainestream mediji koji su nas pljuvali? Radili od nas ridikule jer smo se mi borili za slobodu dok su oni primali Judin novac iz globalističkih centara moći? Kakva ekipa fejkera.

I najvažnije.

Hoće li moj narod pokazati pamćenje slona pa vratiti ovim globalistima što treba na izborima ili će biti zlatne ribice pa ćemo prokockati možda i posljednju priliku za onaj pravi OTPOR.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button