Izbor uredništva

Maja Sever se “prosipa” braneći Faktograf od Nenada Bakića

Maja Sever nas informira da je “redakciji Faktografa stiglo više prijetnji evidentno inspiriranih Bakićevim neutemeljenim prozivkama, a ne sumnjamo da će ih biti i još.

Ako sve to verbalno nasilje u budućnosti potakne i fizičko nasilje nad članicama i članovima redakcije Faktografa, najodgovorniji za to će biti upravo oni koji protiv nas vode činjenično neutemeljenu hajku”, zaključuje ova kontroverzna novinarka.

Ovo je nevjerovatna manipulacija kontroverzne novinarke Maje Sever jer ovdje ona potpuno izvrće činjenice i ustvari sama poziva na nasilje, a ne Nenad Bakić.

Pitamo i nju a i vas: koja je tvrdnja istinita? Ona u naslovu gdje piše da Bakić poziva na linč ili ona u tekstu gdje piše da Bakić poziva na sudske tužbe?

Poruka Maji Sever:

Uvod u gadna vremena je počeo onog trenutka kad su tvoji štićenici prvi put cenzurirali neki medij koji nije objavio nikakvu dezinformaciju, a vi u HND-u ste šutjeli. Lijepo je kad se tlačitelj iživljava nad potlačenima, jel tako? Ali potlačenima se to neće svidjeti i kad-tad će se pobuniti. A onda ne bih bio na mjestu tlačitelja.

Preporuka portala Crodex.net Maji Sever je sljedeća: Daj ugasi profil, nas bi bilo sram čitati komentare.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button