Zanimljivosti

Petra Vidova hvata panika nakon što je Bakić najavio tužbe protiv Faktografa

Nakon što je eurozastupnik MIslav Kolakušić najavio pokretanje tužbe protiv cenzora Faktografa (pa odustao jer su mu odmah ukinuli sva ograničenja na Facebooku) njegovim putem kreću i ostali. Poduzetnik Nenad Bakić je otišao korak dalje i najavio osnivanje fonda kojim će se financirati tužbe protiv Faktografovih cenzora. 

Iz Faktografa su odmah reagirali i požalili se da Bakić ”širi laži” o Faktografu na što je sa svojom objavom reagirao prozvani Bakić.

”Faktograf je eto napisao pamfletić kojim ‘dokazuje’ da se ne moraju bojati kaznenih prijava, valjda kalo bi odgovorili ljude, i kažu:

“Kad bi takva prijava doista postojala, institucije kaznenog progona vjerojatno bi nas pozvale da se o njoj očitujemo. Kako nas ni policija ni DORH nikad nisu kontaktirali da nas ispitaju temeljem navodne Kolakušićeve prijave, tako možemo samo zaključiti da ona nikad nije ni podnesena.”Oni jadni ne mogu znati je li podnesena kaznena prijava. Ako je podnesena, DORH će ih obavijestiti kad dođu na red.

I dalje tvrde da se Članak 127 Kaznenog zakona ne odnosi na njih. Pustimo sudove da odluče … zanimljivo je da sad ne samo da se proglašavaju nadležnima za istinu, nego i za pravosuđe . Rekao bih da se osjećaju ugroženi. Mislim da ovo baš znači da svi trebaju podići tužbe, pokazali su da se boje.” napisao je Bakić.

faktograf
Ovoj objavi ”Nedostaje kontekst”.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button