Izbor uredništva

Zašto su ugovori o nabavi cjepiva u EU sakriveni od javnosti?

Znate što je ovo? Ugovor za narudžbu genske terapije u obliku cjepiva između EU ”komesarke” Von der Laž, poznate i kao Von der Layen, i farmaceutskih proizvođača, koji su postali farmaceutski divovi nakon potpisa ovih ugovora.

Ovi ugovori se trenutno provlače kroz Europske sudove, priznati kao dokazi u procesima protiv ključnih europskih institucija koje su sudjelovale u ovom kriminalu koji je promijenio živote svih nas. Tekst koji sam pisao vezano uz zacrnjene ugovore objavio sam još 16.12.2021. na Telegram kanalu. Tekst iz 2021 godine: Američka zdravstvena organizacija FDA je sljedećih 55 godina, istragu 329 000 Pfizerovih dokumenata i informacija vezano uz cjepivo stavila pod ključ. Znači sve do godine 2076, kao da se radi o slučaju poput Kennedyja. Ne zaboravimo, dozvola sa strane FDA za Pfizerovo cjepivo trajalo je samo 108 dana.

Zašto stavljati nešto 55 godina pod ključ tajne što si u samo 108 dana odobrio? Pitanje je zašto postoje tajni ugovori s Europskom Komisijom koji su većinom zacrnjeni? Zašto je učinkovitost cjepiva isključenja u ugovorima? Zašto je izbačena klauzula odgovornosti iz ugovora? Zašto je Europska Unija naručila već u travnju 2021 godine 1,8 milijardi doza? Dali su znali već tada, za razna docjepljenja a nama obećavali da će biti samo jedna pikica i vatica? Da stvar bude još zbunjujuća, pod ključ tajne, FDA bi rado dodao 20 godina na onih 55 godina. Razloga toga je zato što se pojavilo dodatnih 59000 dokumenata vezano uz Pfizerovo cjepivo. Na svu sreću sve to netransparentno djelovanje spriječili su sudovi u Americi.

Na pritisak američkih sudova FDA morala je objaviti kontingent dokumenata iz perioda 01.12. 2020 godine do 28.02.2021 godine. Podsjetimo se, to su vremena u kojima cjepivo nije bilo svugdje dostupno. Samo u tom vremenskom periodu je prijavljeno 42 086 nuspojava. Toliko o protoku informacija putem ”mainstream media” te vjerodostojnost sto-ždera, pikici i vatici.

Nema NAZI više, GLOZI su današnje zlo. (GLOZI = GLOBAL SOZIALIST).

Robert Špehar

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button