Izbor uredništva

Nini Raspudiću je draga istina ali draža mu je Marija

Marija Selak Raspudić potvrdila je u srijedu ujutro da se ona i Nino Raspudić razilaze s Mostom. Razlog za to su nerazrješive nesuglasice, a veliku ulogu u tome odigrao je Marin Miletić. Nakon što se javno ogradio od izjava Selak Raspudić oko pobačaja, ona smatra da ne mogu biti na zajedničkoj listi. 

Miletić se još jutros oglasio na svom Facebooku te uputio znakovitu poruku.

“Nikome dobri Bog ne daje niti jednog grama tereta da nosi više nego li može nositi. A oni koji se pouzdaju u Njega, slomiti se ne mogu. Ta ne ovisi naš pad, naše lomljenje o ljudima, jer ili stoji ili pada – stvar je Gospodina, govori Riječ Božja u Bibliji.
Uvjeren sam, bit će dobro”, napisao je Miletić jutros prije nego je Marija Selak Raspudić održala konferenciju.

Miletićeva objava može se shvatiti znakovito. Već u utorak navečer pojavile su se glasine o razilaženju Mosta i supružnika Raspudić. To su danas na posebnim konferencijama za medije potvrdili i Selak Raspudić i predsjednik stranke Božo Petrov.

Selak Raspudić o razilaženju

“Do našeg razilaženja nije došlo zbog liste za Europski parlament, predmet rasprave među nama bile su nesuglasice oko kampanje i onoga što je njoj prethodilo. Nesuglasice nismo uspjeli razriješiti. Liste za europske izbore samo su bile povod za ovo obraćanje i rasvjetljavanje situacija”, kazala je Selak Raspudić.

Ona je trebala nositi listu za EP, a na njoj je trebao biti i Miletić.

“S obzirom na činjenicu da se kolega Miletića od mene javno ogradio, smatrala sam da nije primjereno da nosim zajedničku listu”, dodala je.

“I dalje stavljam integritet i principe ispred bilo koji fotelja i to nije pitanje rečenica koje ću govoriti nego konkretnih postupaka i ja sam odustala od nošenja liste za Europski parlament i izglednog mandata. Nemam nikakav problem s različitim stajalištima, smatram da smo se u mnogim pitanjima, pa i po pitanju života više slagali nego en slagali. Ako imamo zajednički cilj smatram da se oko drugih stvari možemo dogovoriti dokle god se poštujemo međusobno. U trenutku kada se jedni od drugih počnemo ograđivati ne vidim način da bude vjerodostojni smatram da ne bi bilo vjerodostojno da okrenem glavu na drugu stranu”, kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrov: Nadam se da ćemo surađivati u Saboru

Božo Petrov rekao je da je on htio da na listi budu svi, ali Raspudići to nisu prihvatili.

“Htio sam da budu svi, a oni taj dio nisu mogli prihvatiti. Žao mi je što nećemo ići svi na toj europarlamentarnoj listi. Ne mislim da je pukla stranka, dvoje kolega su napravili taj izbor i nadam se da ćemo surađivati u Saboru”, rekao je Petrov.

“Ne mislim da je pukla stranka. Dvoje kolega odlučili su na takav način napraviti izbor, oni će djelovati samostalno, a nadam se da ćemo surađivati u Saboru”, dodao je.

Ono što je zanimljivo je postupak Nine Raspudića koji je također u svojom izjavama podržavao zabranu ubojstva nerođene djece te je sudjelovao i u Hodu za život da bi u ovoj polemici odustao od svojih stavova i stao na stranu svoje supruge Marije Selak Raspudić . Rekli bismo Raspudiću je draga istina ali mu je draža Marija!

Izvor:narod.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button