Domovina

Grmoja:Nek Dežulni piše i dalje, a hrvatski narod nikad neće zaboraviti Vukovar

Ne stišavaju se reakcije na sramotni tekst kontroverznog hrvatsko-srpskog novinara Borisa Dežulovića.U nastavku donosimo komentar saborskog zastupnika Nikole Grmoje.

”Tražili su me novinari upravo komentar na Dežulovićev tekst o Vukovaru. Rekao sam da je svaki njegov tekst pa i ova bljuvotina o Vukovaru samo dokaz koliko je demokratska Hrvatska superiorna njegovoj nikad preželjanoj Jugoslaviji i zato ga treba pustit da piše i dalje.

A o njegovoj moralnosti i integritetu najviše govori to kako moralno kompromitirana vucibatina nikad neće napisati humoresku o tome kako je njega i njegovu bratiju iz Ferala po zamolbi Sanadera financirao Ninoslav Pavić niti će ikad napisati neki tekst o Pupovčevoj uvjetnoj podršci novom ravnatelju HRT-a koji je u očitom sukobu interesa. Zato samo nek Dežulni piše i dalje, a hrvatski narod nikad neće zaboraviti Vukovar usprkos ništarijama koji i žrtvu Vukovara i domoljublje koriste za osobne i stranačke interese.” napisao je saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button