Izbor uredništvaVideo

UDARNA VIJEST: Primila 2 “booster” doze i pozitivna. Pitamo se kako je to moguće?

Da cjepivo “uistinu djeluje” pokazuje primjer potpredsjednice SAD-a Kamale Harris koja je primila 2 “booster” doze i pozitivna je na Covid. Potpredsjednica je je cijepljena čak četiri puta.

Njezina tajnica Kirsten Allen rekla je u izjavi od utorka da je Harris – koja je potpuno cijepljena sa dvije “booster” doze – dobila pozitivne rezultate brzih i PCR testova.

‘Nije bila u posljednje vrijeme u kontaktu s predsjednikom ili prvom damom zbog nedavnih rasporeda putovanja’, rekao je Allen.

Harris je u utorak poslijepodne tvitala da je zahvalna što je i cijepljena kao i što je primila dodatne dvije”booster” doze.

Potpredsjednica je prvo uzela dvije runde cjepiva Moderna, a drugu dopunsku injekciju 1. travnja. Harris, 57, trenutno nema simptome.

Njezin suprug Doug Emhoff zarazio se virusom sredinom ožujka.

Ranije ovog mjeseca Harris je bila u bliskom kontaktu sa njenim direktorom komunikacija Jamalom Simmonsom koji je bio pozitivan na Covid -19, ali je također viđena kako bez maske slavi potvrdu Ketanjije Brown Jackson za sutkinju na Vrhovnom sudu.

Cjepivo očito ne radi. Mislimo da je to sada prilično jasno!

Primila 2 "booster" doze i pozitivna. Pitamo se kako je to moguće?
crodex.net
Foto: Pixabay

Iako nam je to bilo i ranije sasvim jasno, sada vidimo na primjeru potpredsjednice SAD-a kako cjepivo (svih proizvođača) očito ne radi. A zamislite, Hrvatska je naručila 18 milijuna doza tog istog cjepiva!

Od onih hospitaliziranih radi Covida u bolnicama gotovo 60% cijepljenih je sa dvije i tri doze. Pfizer i Moderna troše milijarde u lobiranju (potkupljivanju) političara da guraju njihovo cjepivo. Neće nas zaplašiti te interesne skupine koje okreću milijarde u ovom projektu.

Njima je stalo do zdravlja građana kao što je nama stalo do nuklearne fizike.

Cijepljenje mora biti osobna odluka radi zaštite vlastitog zdravlja. Otpor cijepljenju veliki je problem već godinama, a pogrešnom politikom oko ovog jednog konkretnog cjepiva možemo napraviti dugoročnu veliku štetu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button