Svijet

Ivica Šola: Nad Ukrajincima se provodi masakr, a Zapad i EU…

Zamislite da vam gori zgrada, žene i djeca plaču, bježe, sve što ste gradili godinama prijeti da će se pretvoriti u prah i pepeo.

Piše Ivica Šola u svojoj novoj kolumni za Slobodnu Dalmaciju koju u cijelosti prenosimo

I dok vi gasite zgradu, vatrogasci uz rizik vlastitog života “plešu” u vatri na rubu visokog krova. Prilaze vam dva gospodina iz susjedne zgrade u kravatama i pitaju vas:

“Jeste li za legalizaciju gay brakova?” Uopće nije bitno jeste li “za” ili “protiv” legalizacije homo brakova. Ali morate biti totalni, bešćutni sociopat da ljudima koji se bore za goli život postavljate pitanja koja u takvom trenutku ne da su nebitna, nego nije im ni mjesto ni vrijeme.

I onda, onako subliminalno, ista ta dva gospodina u kravatama daju vam do znanja da, ako to ne potpišete, nećete biti dio njihova kvarta. Ostat ćete sami, ugasili požar ili ne. Jer cijeli kvart je “za”, a vi se skrivate. Skrivate se u izjašnjavanju zbog tako “banalnog” razloga kao što je borba za goli život.

’ZATUCANI’ UKRAJINCI

Nešto slično se događa u Ukrajini. Ukrajina gori, bori se za goli život. A Zapad i utjecajni i moćni LGBTIQ+ lobiji u Bruxellesu i Washingtonu nukaju Zelenskog da legalizira gay brakove. Za to treba mijenjati Ustav, jer u ukrajinskom Ustavu stoji da je brak zajednica muškarca i žene. Kakvo bešćutno g…o moraš biti da se u trenutku najveće ukrajinske, pa i europske tragedije nakon Drugoga svjetskog rata, baviš bilo čim osim spašavanja gole egzistencije ljudi i njihove države.

Ovo je nalik reketu sa Zapada, kao i u niže opisanom požaru zgrade. Ako ne prihvatiš LGBT ideologiju, neka ti zgrada gori, nećeš biti dio našega kvarta.

Slično ovome, dok Rusi ruše sve pred sobom, Ukrajina je u jeku Putinovih i Kirilovih zločina ratificirala Istanbulsku konvenciju. Konvenciju o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji.

Krasno, nema žena u Ukrajini, samo muškarci brane. Što je protivno temeljnim principima Istanbulske konvencije o “rodno uvjetovanim stereotipima” prema ženama. Budući da ne dopuštaju ženama da iskoče iz tih stereotipa, društvenih konstrukata i sjednu u tenk, vuku beztrzajne topove ili se kao vojnikinje bore prsa u prsa s ruskim okupatorima. Ili ašovom na suhoj zemlji kopaju rovove.

A “zatucani” Ukrajinci obranu zemlje, potvrđujući rodne stereotipe prema ženama, povjerili muškarcima. Čemu takvo kršenje Istanbulske konvencije?

Pa žene se šoraju u boksu, u UFC ringu, što je rušenje rodnih stereotipa. A njihovi muževi ih iz Ukrajine sklanjaju od šoranja!? Neoprostiv grijeh Ukrajinaca i kršenje Istanbulske konvencije jer uskraćuju ženama da iskoče iz okova rodnih sterotipa i umjetno konstruirane muškosti i ženskosti. Pa uzmu pušku i u rat, a ne u “bežaniju”, pogotovo ako među njima ima muškaraca zatvorenih u tijelu žene.

To je krimen njihovih rodno neosvještenih muževa koji ih šalju preko granice. A oni ginu poput muha pod Putlerovom zločinačkom čizmom.

No bitno da je ukrajinski parlament pod Putlerovim bombama uspio ratificirati Istanbulsku konvenciju. To je sada “prioritet”, kao i gay brakovi.

O ruskoj agresiji sam se odredio, srcem i razumom za Ukrajinu. Sve najgore o Putinu i Putinovoj Rusiji, a sve dostupno u arhivu “Slobodne”.

Tako da se nemam razloga pravdati nikome kada kažem da mi se ovakav Zapad i EU zgadio u trenutku kada se nad Ukrajincima provodi masakr. A oni guraju legalizaciju gay brakova i Istanbulsku konvenciju u jeku rata. Tako, paralelno s hvalevrijednom pomoći Ukrajini u novcu i naouružanju, Zapad nad Ukrajincima provodi ideološku kolonizaciju, stranu etosu i uzusima ukrajinskog naroda, jako sličnog Hrvatima.

Time Zapad ide na ruku ruskoj propagandi u liku Putinove desne ruke patrijarha Kirila. Koji je, opravdavši invaziju na Ukrajinu nekoliko dana nakon njezina početka, navodeći da je potrebno zaštititi se od nametanja “gay parada”. Kiril je vjerski vođa, ali od svjetovnih vlasti korumpirani dupelizac, kao i Porfirije u Srbiji. Pripada onoj vrsti džihadističkog pravoslavlja kojima je “dekadentni Zapad” pa i širenje NATO-a samo izgovor za odavno sročeni neoimperijalistički projekt velike Rusije, ili Srbije, svejedno.

LJIGAVI STAV VATIKANA

Skrivajući se iza morala Rusija ima za cilj širiti “vjersku” i “moralnu” spasonosnu poruku: obranu tradicije. Bila to kršćanska tradicija o tzv. čistoći pravoslavlja ili još agresivnija tradicija uralskog i kavkaskog islama u islamsko – ruskopravoslavom džihadu protiv Ukrajine. Oni, zajedno s džihadistima, kao, štite sustav “viših moralnih vrijednosti”, kršćanskih, obitelji i tradicije, na koje su među europskim i američkim teokonima i neokonima te suverenistima mnogi nasjeli. Hvala na takvim braniteljima “tradicionalnih i kršćanskih vrijednosti”. Daleko im kuća.

Između Zapada duginih boja i “branitelja tradicionalnih kršćanskih vrijednosti” kako to čini Hitler 21. stoljeća, Putin, osobno se osjećam svjetonazorskim beskućnikom. Pogotovo gledajući ljigavi stav pape Franje i Vatikana u “slučaju Ukrajina”.

Ukrajina tako postaje dvostruka žrtva. U najbitnijem dijelu “ruske ‘moralne’ kontrarevolucije”, kako je provodi Kiril, i zapadne ideološke kolonizacije, LGBT revolucije, koja Ukrajincima gura gay brakove i rodnu osviještenost dok im ruski nož svednevice naživo čupa grkljan tupim nožem.

I sada se vi opredijelite između Putinove vojne i zapadne gay parade? Beskućnik obje gleda s gađenjem, zaključuje Ivica Šola.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button