Domovina

FRA MARIO KNEZOVIĆ Novi udar na najnevinije među nama. Agresivna LGTB propaganda u školi na Trešnjevci u Zagrebu

Poznati hercegovački franjevac fra Mario Knezović se na društvenim mrežama osvrnuo na najnovije nasilno nametanje LGTB idologije našoj djeci. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

GAY ŠKOLA U ZAGREBU. A GDJE JE GLAS RODITELJA? MORALNI FAŠIZAM NA DJELU.

Pristižu vijesti kako je škola na Trešnjevci u Zagrebu obojena duginim bojama. Tako se valjda promiče homoseksualni izbor. Tko to ideološko nasilje i misaoni teror manjine nad većinom može zaustaviti? To mogu jedino roditelji. Naime, u školu idu djeca heteroseksualaca.

LGTB i nametanje izbora

LGTB i nametanje izbora

U toj školi nema ni jedno dijete nastalo u LGBT zajednici. Roditelji trebaju prestati slati svoju djecu u školu dok se obrisi te ideologije ne uklone. Sloboda seksualne orijentacije ne smije postati nametanje drugima. To je moralni fašizam! Škola mora biti mjesto odgoja za vrijednosti i učenju prihvaćanja i one djece koja osjećaju nešto drugačije. Ali škola ne smije postati ideološki preodgoj, propaganda LGBT-a i nametanje izbora.

To nasilje mogu jedino zaustaviti roditelji. Okupite se pred školom i recite da u tu školu nećete djecu slati dok se ne prebriše ideologija nasilnog nametanja spolnoga života vašoj djeci. Potpuno sam uvjeren da se ovakvom propagandom najviše zla nanosi onim osobama koje su iskreni dio LGBT usmjerenja.

Ne treba ponavljati da svaka osoba zavrijeđuje poštovanje i dostojanstvo. Daleko od nas neka bude mržnja prema istospolnim osobama. Ljubav je naša mjera. Ali ovakav put vodi u nove sukobe i podjele. Što je ideja? Je li ideja da nitko više neće moć dobiti novac iz fondova za obnovu fasade ako na njoj nije zastava duginih boja?

Roditelji birajte. Čekam vaš glas. Svaki od vas roditelja je pitan je li želi da mu djete pohađa vjeronauk. To je sloboda izbora. A je li vas itko pita jeste li za to da vašu djecu uče onome što vi ne želite? Zaštiti svoje djete. Stupite u prosvjed i ne šaljite djecu unutar takve škole gdje se vrši LGTB propaganda. Otpor je dužnost gdje pičinje nasilje. A ovo je nasilje.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button