Izbor uredništva

E-savjetovanje, nova manipulacija Ministarstva zdravstva

MANIPULACIJAZahvaljujući mojim kolegama znanstvenicima, kojima se zahvaljujem, došla sam do važne informacije o otvorenom E-savjetovanju Ministarstva zdravstva, trogodišnjeg programu imunizacije, čak i za obvezno cjepljenje u RH u koje se uključuje i cjepljenje  protiv bolesti poznate kao Covid-19 za čije se tzv. cjepivo ne samo ne zna sto uzrokuje u tijelu i koja mu je konačna uloga s obzirom da očito ne štiti od bolesti i širenja bolesti  već se i manipulira brojevima o efikasnosti učinka, piše Arna Šebalj sa portala logično.com.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=18909

Tema e-savjetovanja je: Nacrt trogodišnjeg program imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, ospica, teške bolesti donjeg dišnog sustava prouzrokovane infekcijom respiratornim sincicijskim virusom, krpeljnog meningoencefalitisa, vodenih kozica, rotavirusnog gastroenterokolitisa, malarije, streptokokne bolesti (uključujući invazivnu pneumokoknu bolest), haemophilus influenzae – invazivne bolesti, invazivne meningokokne bolesti, HPV infekcije i bolesti COVID-19 u 2022. – 2024. godini

Opis savjetovanja: Na temelju članka 54. stavka 1., a u vezi s člankom 42. Pravilnika o načinu provođenja imunizacije, seroprofilakse, kemoprofilakse protiv zaraznih bolesti te o osobama koje se moraju podvrgnuti toj obvezi („Narodne novine“, br. 103/13 i 144/20), ministar zdravstva donosi Trogodišnji program imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, ospica, teške bolesti donjeg dišnog sustava prouzrokovane infekcijom respiratornim sincicijskim virusom, krpeljnog meningoencefalitisa, vodenih kozica, rotavirusnog gastroenterokolitisa, malarije, streptokokne bolesti (uključujući invazivnu pneumokoknu bolest), haemophilus influenzae – invazivne bolesti, invazivne meningokokne bolesti, HPV infekcije i bolesti COVID-19 u 2022. – 2024. godini.

Nacrt Programa se postavlja na e-Savjetovanje s trajanjem od 15 dana kako bi se nakon savjetovanja u što kraćem roku mogle provesti sve potrebne aktivnosti u vezi javne nabave cjepiva, a koje aktivnosti je u obvezi provesti Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u svrhu sprječavanja širenja/ zaraznih bolesti kao mjere propisane Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Savjetovanje je otvoreno do: 28. 10. 2021.

Donosimo Vam stoga jedan znanstveni pogled na ovo pitanje u nastavku.

E-savjetovanje, nova manipulacija Ministarstva zdravstva - Najnovije Vijesti

NEUČINKOVITOST TZV. CJEPIVA PROTIV COVID 19

Najnovije izvješće novoosnovane britanske Agencije za zdravstvenu sigurnost koja je nedavno zamijenila agenciju Public Health England dokazuje bez trunke sumnje da tzv. cjepiva protiv Covid-19 ne djeluju, a zapravo pogoršavaju stanje primatelja. Izvještaj pokazuje zbog čega su netočne tvrdnje Pfizera i ostalih proizvođača tzv. cjepiva o njihovoj učinkovitosti.

Latest UK Health Security Agency report shows the Covid-19 Vaccines have a NEGATIVE effectiveness as low as MINUS 109% – The Expose

Pfizer tvrdi da injekcija mRNA Covid-19 ima učinkovitost tzv. cjepiva od 95%. To su mogli tvrditi zbog sljedećeg:

  • Tijekom kliničkog ispitivanja koje je u tijeku, 43.661 ispitanik ravnomjerno je podijeljen između placeba i cjepiva (oko 21.830 ispitanika po skupini);
  • U placebo skupini tj. skupini koja nije dobila tzv. cjepivo protiv Pfizera 162 osobe se zarazilo koronavirusom i pokazalo simptome;
  • U skupini koja je dobila pravo tzv. cjepivo – taj je broj bio samo 8. Stoga je postotak zaražene placebo skupine jednak 0,74% (162 /21830 x 100 = 0,74) dok se 0,04% cijepljene skupine inficiralo (8 /21830 x 100 = 0,04).

Kako bi izračunao učinkovitost njihove injekcije mRNA Covid-19, Pfizer je zatim izvršio sljedeći izračun. Prvo su oduzeli postotak infekcija u cijepljenoj skupini od postotka infekcija u placebo skupini (0,74% – 0,04% = 0,7%). Taj su ukupni iznos podijelili s postotkom infekcija u placebo skupini, što je jednako 95% (0,7 / 0,74 = 95%). Na temelju ovakvog izračuna Pfizer tvrdi da je njihova injekcija mRNA Covid-19  učinkovita 95%.

POGREŠAN IZRAČUN UČINKOVITOSTI

Ovakav  izračun bio je krajnje pogrešan i mjerio je samo relativnu, a ne apsolutnu učinkovitost. Pfizer je odlučio zanemariti tisuće drugih sumnjivih infekcija tijekom ispitivanja koje su u tijeku i ne izvesti PCR test za potvrdu infekcije jer bi to dovelo do smanjenja učinkovitosti ispod potrebnog minimuma od 50% kako bi se steklo regulatorno odobrenje .

Široj javnosti se govori da je tzv. cjepivo protiv  Covid-19  95% učinkovito zbog gornjeg izračuna. Isti izračun je također korišten na temelju pojedinačnih rezultata za tvrdnju o učinkovitosti tzv. cjepiva od oko 70% za AstraZenecu, te oko 98% za Modernu.

Tablica 2. Izvješća o nadzoru cijepljenja Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva, objavljenog 7. listopada 2021., prikazuje broj zabilježenih infekcija prema statusu cijepljenja između 36. tjedna i 39. tjedna 2021. godine. Također pokazuje potvrđenu stopu slučajeva među cijepljenim osobama, te stope među necijepljenih osoba na 100.000 ljudi.

Pfizer je imao jednak broj ljudi koji su bili cijepljeni, a nisu cijepljeni u kliničkom ispitivanju koje je u tijeku kako bi se izračunala učinkovitost njihovog  tzv. cjepiva, pa da bismo izračunali stvarnu učinkovitost, sve što moramo učiniti je izvršiti isti izračun koristeći stope na 100 000 brojeva koje je dostavila britanska Agencija za zdravstvenu sigurnost, a koje su sljedeće?

E-savjetovanje, nova manipulacija Ministarstva zdravstva 1

Učinkovitost svih dostupnih tzv. cjepiva zajedno je čak minus-109,1% u dobnoj skupini od 40 do 49 godina, a čak do minus 16% u dobnoj skupini od 30 do 39 godina. Drugim riječima učinkovitost je negativna! Ovo nedvojbeno pokazuje da cjepiva protiv Covid-19 čine ljude osjetljivijima na zarazu Covid-19, umjesto da spriječe obolijevanja. Činjenica da je učinkovitost tzv. cjepiva sada prešla granicu od minus 100% u dobnoj skupini od 40 do 49 godina sugerira da je tzv. cjepivo potpuno uništio njihov imunološki sustav, barem što se tiče infekcije navodnim virusom SARS-CoV-2.

Kombinirajući brojke za sve dobne skupine starije od 30 godina uspjeli smo izračunati prosječnu učinkovitost  tzv. cjepiva od -66,2 %%, a to definitivno vidimo u broju potvrđenih slučajeva prema statusu cijepljenja. Između 37. i 40. tjedna 2021. godine bilo je 52.849 potvrđenih slučajeva Covid-19 u necijepljenih starijih od 30 godina, 13.444 potvrđenih slučajeva u djelomično cijepljenih preko 30 godina, i zastrašujućih 265.474 potvrđenih slučajeva u potpuno cijepljenih starijih od 30 godina.

Moramo napomenuti da ovo nisu konačne brojke jer se brojni slučajevi ne prijavljuju ili je  čak zabranjeno povezivati komplikacije s tzv. cjepivom. Osobito je loša situacija s vođenjem dokumentacije o posljedicama cijepljenja u Hrvatskoj. Nije jasno zbog čega se ljudima taje ovi podaci!

Fama o (ne)učinkovitosti tzv. cjepiva (npr. Pfizer 95%) razotkrivena je još prije, no najnoviji podaci iz Ujedinjenog kraljevstva valjda će biti dovoljni da se probude i naši liječnici ali i dio naroda koji još uvijek vjeruje onome što im centralni mediji serviraju. Podaci su nemilosrdni i nema nikakve isprike njihovu zataškavanju ili skrivanju!

Parlament poziva na ukidanje patenata za cjepiva protiv bolesti COVID-19 |  Aktivnosti Programi | Europski parlament Ured u Hrvatskoj
Podaci su nemilosrdni i nema nikakve isprike njihovu zataškavanju ili skrivanju!

A što je zapravo u pitanju ovog, na brzinu datog  u e-savjetovanje, prijedloga Zakona?

Sasvim je sigurno da će u kalendar obveznog cijepljenja za odrasle ubaciti i još ponešto. Sve ovo je potpunoma suludo u vrijeme kad nitko živ, osim struktura iz Ministarstva zaduženih za normativnu djelatnost, ovo ne prati.

Pričaju oni koji su do sada već vise puta sudjelovali u tim javnim savjetovanjima bez ikakvog efekta jer ti isti koji predlažu kroz e-savjetovanje prijedloge jednostavno sve ignoriraju.

Dok građani ne kažu dosta neće biti dosta. A u sustavu je sve toliko trulo da je teško bilo što postići klasičnim putem. Sve se zloupotrebljava a javnosti prikazuje kako se radi transparentno.

Na žalost, ovo su prije svega pravna pitanja, a pravnika nigdje. I oni koji nešto rade među svima njima toliko su poneseni novcem i profitom pa i za gubitak znaju reći:

„Cilj je postignut!“ Na žalost, za njih točno, novac je naplaćen ili će biti (čak i ovrhom ako je nužno) a rezultat nije bitan.

Još je gore što pravna struka izvan ovih službi Ministarstava veze nema o trogodišnjem programu imunizacije kao i zašto bi sve ove bolesti bile uključene. Čak se i ne treba čuditi, sve je vrlo kompleksno.

Pitam se gdje će naći argumente za ovaj program i sve bolesti koje su naveli ali i one koje će još usput ubaciti? Sto se tiče tzv. Covida sigurno će dijelom uzeti argumente iz prethodnih stručnih zaključaka iako se sad razotkriva korupcija i u tom segmentu ali tzv. Covid nema nikakvu osnovu. Ni medicinsku ni pravnu.

Mi koji gledamo par koraka ispred zaključujemo kako je ovo preduvjet za tzv. zelenu putovnicu. A što je u svemu bitno? Bitno je progurati ovo bez koncenzusa struke. A potom će zaista krenuti modificirati ljude za ozbiljno.

Kao pravniku prije svega sa zavidnim iskustvom u normativnoj djelatnosti ne mogu nikako prihvatiti da se dozvoli promjena zakona na ovaj način. I to još kakvog zakona!

Ovo sve nas koji ipak znamo ponešto oko svega navodi na slijedeći zaključak. Sve je:

  • Protuustavno,
  • Bez znanosti
  • Bez struke
  • Na brzinu i ispod radara po uzoru na naciste.

Sve skupa to je jedna obična farsa, na žalost, većina to još uvijek „guta“!

A što se tiče „cjepiva“ za bolesti niskog mortaliteta treba ih sve skupa „odfikariti“, osobito za djecu. Jedino rješenje je sve stručno raskrinkavati jer je davno sve lažirano i korumpirano.

Čini mi se trebalo bi stvarati paralelni sustav jer ovdje se vise teško išta može učiniti. Kao što bi i svi liječnici koji su izvan ovog projekta i ne žele u njemu sudjelovati trebali zajedno osnovati privatne, čak i specijalizirane  (poli) klinike sa protokolima koje su provodili u svom radu sve do sada. Pacijenata bi bilo više nego li i misle.

To ujedno zahtijeva ono o čemu dugo govorim, izlazak iz obveznog zdravstvenog sustava. Kao i primanje plaća po izboru, u gotovini uz platnu listu ili preko banaka. Svakome na izbor.

Došlo je vrijeme radikalnih promjena na svim razinama jer sve se radikalno mijenja.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button