Uncategorized

Grmoja poručio Plenkoviću i HDZ-u:”Lavina je krenula i nemoguće ju je zaustaviti.”

Otkako je Nikola Grmoja pokrenuo raspravu i saslušanja na Antikorupcijskom vijeću vezano za INA-u ne prestaju napadi HDZ-a na Most i posebno Nikolu Grmoju . Tako se na najnovije napade na FB-u oglasio Mostov Nikola Grmoja :

“U ovom trenu bi najbolja strateška odluka Andreja Plenkovića bila da promijeni administratora društvenih mreža HDZ-a, osim ako se ne radi o samo Plenkoviću. Ovakvu dozu očaja i nemoći više nitko ne može probaviti.

Jeftine, blesave i nategnute gluposti koje zadnjih dana objavljuju pokazuju da njihova priča završava.

Suočeni sa stvarnim problemima i vlastitom veleizdajom HDZ ne zna kako odgovoriti i pribjegava vrtićkom diskursu. Lavina je krenula i nemoguće ju je zaustaviti.

Most će svu svoju energiju usmjeriti u zaštitu nacionalnih interesa, boljitak naših građana i napredak gospodarstva. Dok inflacija jede prihode naših ljudi, Plenković vidi bijele miševe, male zelene i upire prstom u sve osim sebe.
Kada podrediš državu vlastitim interesima, lako je pomisliti – država, to sam ja. Kad to pomisliš, padaš.

Premijeru, paranoja i imaginarni vanjski utjecaji su već davno viđen obrazac političkog nestajanja – već toliko puta viđen kroz povijest.

Republiku Hrvatsku treba zaštititi od vaše političke neuračunjivosti.

Dok se HDZ bavi Mostom, mi se bavimo zaštitom nacionalnih interesa – a trenutno ih treba zaštititi od HDZ-a. Idemo odlučno i ozbiljno naprijed”, napisao je Grmoja.

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button