Svijet

Ovo nisu ulice Beiruta ili Bagdada. Ovo su ulice Hamburga.

Ne, ovo nisu ulice Beiruta ili Bagdada. Ovo su ulice Hamburga. Ulice zemlje koju smo nekada poznavali pod imenom “Njemačka”. Zašto “nekada”, pogledajte u videu :

Dakle, dovoljna je jedna geopolitička nestabilnost u svijetu kako bi se pokazalo stvarno stanje “multikulturalnog” društva u Europi. A stanje je – neodrživo. Multikulturalizam ne funkcionira ni kada se radi o izrazito bliskim kulturama (primjer su upravo ovi “naši prostori”), a kamoli kada se radi o kulturama s različitih krajeva svijeta. To je jednostavno tako i s time se ne treba igrati.

No, neke države poput Njemačke su se toliko debelo zaigrale s multikulturalizmom i masovnim uvozom imigranata da je povratak “na staro” postao nemoguća misija. Svi demografski pokazatelji kazuju nam da je to multikulti putovanje let bez povratne karte.

No, fascinantno je da su tek sukob u Izraelu/Palestini i masovni antižidovski prosvjedi od strane imigranata potaknuli Nijemce da malo razmisle o tom svom multikulturalizmu. Ni masovna silovanja Nijemica, ni no-go zone, ni velika stopa kriminala među imigrantima nisu im do sada bili dovoljni. No, sada je kasno.

Dodali bismo još da je od danas u Švedskoj zabranjeno unositi torbe na veća okupljanja. Razlog: opasnost od terorističkog napada.

Hoće li biti kasno za Hrvatsku, to ćemo tek vidjeti.

Izvor:Frane Čirko

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button