Domovina

Grmoja: Izgleda da će Rimac i Žalac postati Scila i Haribda i Andreja Plenkovića i Zlate Hrvoj Šipek

Večeras je Danas RTL televizije objavio poruke između Zlate Hrvoj-Šipek i Josipe Rimac iz kojih je jasno kako sam i jučer ponovo uhvatio glavnu državnu odvjetnicu u laži.

Glavna državna odvjetnica odavno je izgubila bilo kakav kredibilitet, još otkako je razotkrivena kako je od OLAF-a protuzakonito skrivala dokumente i time Plenkovićevu miljenicu Gabi kao počiniteljicu kaznenog djela štititila da ne bude otkrivena i uhićena.

Osim toga prije 14 mjeseci lagala je i Sabor i hrvatsku javnost jer je na moje pitanje odgovorila kako izvješće iz srpnja 2020. o predmetu Žalac nije vidjela, iako je nadzorom otkriveno da je bila obaviještena o tom predmetu upravo u srpnju 2020.

Večeras je Danas RTL televizije objavio poruke između Zlate Hrvoj-Šipek i Josipe Rimac iz kojih je jasno kako sam i jučer ponovo uhvatio glavnu državnu odvjetnicu u laži.

Na moje eksplicitno pitanje je li komunicirala s Josipom Rimac oko vjetrolektrana, odgovorila je negativno i rekla da je s njom komunicirala davno kad je Rimac bila gradonačelnica Knina iako poruke pokazuju da su komunicirale i 2018. i 2019.

Zašto je to jučer Zlata Hrvoj Šipek zanijekala stvarno ne znam, posebno jer se te poruke nalaze u spisu DORH-a i USKOK-a. Malo je vjerojatno da glavna državna odvjetnica ne zna da je i njeno dopisivanje dio tog spisa.

Moguće je da se potpuno pogubila jer ju je Plenković zadržao na položaju glavne državne odvjetnicu i nakon što je ona prekršila Uredbu EU kako bi pomogla u zataškavanju prijevara s kojima su povlašteni pojedinci bliski Plenkoviću prisvajali novac hrvatskih i europskih građana.

A njen položaj je postao još teži nakon što su u javnost iscurile poruke koje pokazuju da bi DORH morao procesuirati Plenkovićeve najbliže suradnike, a možda i njega samog. Izgleda da će Rimac i Žalac postati Scila i Haribda i Andreja Plenkovića i Zlate Hrvoj Šipek.

Izvor: Nikola Grmoja / Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button