Domovina

KOGA PREDSTAVLJA OVAJ A.P. U SMS PORUKAMA GABRIJELE ŽALAC I JOSIPE RIMAC?

Afera vjetroelektrane uskoro bi trebala doći pred sud, nakon što smo javili da je protiv Josipe Rimac, nekadašnje HDZ-ove državne tajnice i ostalih visokopozicioniranih dužnosnika koje je angažirala da guraju projekt Krš-Pađene, USKOK nedavno podigao optužnicu.

I dok se do sada samo nagađalo da su Rimac i njezina kolegica iz Vlade RH, ministrica Gabrijela Žalac, za investitora u ovaj vjetropark urgirale i kod samog premijera, doznajemo da podaci u optužnici to sada potvrđuju.

Navedene informacije koje su procurile iz USKOK-a kao i nova saslušanja na antikorupcijskom vijeću komentirao je i Mostov zastupnik Nikola Grmoja:

”Koga predstavlja ovaj AP u dopisivanju Gabice Žalac i Josipe Rimac?! Možda pokojnog kiropraktičara Antu Pavlovića ili se radi ipak o premijeru Andreju Plenkoviću?! Ako se radi o njemu zašto nije pozvan na obavijesni razgovor?

-Po Zekanovićevoj želji priveo sam na saslušanje Petrova, sad on ima zadatak privesti Plenkovića. Valjda njegova ručica nešto vrijedi?!

U ponedjeljak Most predstavlja svoju deklaraciju čime će jasno definirati svoje vrijednosti i politike i proslaviti 10 godina postojanja kao etablirane političke snage. Nema nacionalne politike bez jasnih vrijednosti.” naveo je Grmoja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button