SvijetVideo

‘Veće je od Watergatea’: Donald Trump dokazuje da je Hillary Clinton ŠPIJUNIRALA njegovu kampanju iz 2016

Donald Trump ponovio je u nedjelju svoju tvrdnju da je kampanja Hillary Clinton koja je angažirala nekoga da upadne u njegove poslužitelje u Bijeloj kući i Trump Toweru veća stvar od skandala Watergate.

‘Ono što su Hillary Clinton i radikalno lijevi demokrati učinili u pogledu špijuniranja predsjednika Sjedinjenih Država, čak i dok je bio na vlasti, daleko je veći zločin od Watergatea’, rekao je Trump u nedjeljnoj izjavi.

‘Bit će zanimljivo vidjeti kako su to popratili mediji i što će Mitch McConnell i RINO poduzeti po tom pitanju’, nastavio je.

‘Ovo je uvreda za Republikansku stranku, ali daleko veća uvreda za našu naciju. Jučer je Trumpa snažno podržalo Fox.

Prema zahtjevu posebnog savjetnika Johna Durhama u petak, Clinton je pokušala izmisliti veze između Trumpove predsjedničke kampanje 2016. i Rusije, koja je optužena za miješanje u izbore.

Zapisi su otkrili kako je Clintonova kampanja angažirala tehnološku tvrtku da se ‘infiltrira’ i navodno hakira servere koji su bili u Trump Toweru, a kasnije i u Bijeloj kući.

Skandal s Watergateom doveo je do ostavke predsjednika Richarda Nixona nakon što je opozvan zbog prikrivanja umiješanosti njegove administracije u provalu u sjedište Demokratskog nacionalnog odbora (DNC) 17. lipnja 1972. u uredskoj zgradi Washington, D.C. Watergate.

Trump kaže da je ovo hakiranje veći zločin od toga.

Donald Trump said the revelation that Hilary Clinton hired a firm to hack into his Trump Tower servers during the 2016 presidential campaign and later the White House servers when he was elected is a bigger scandal and crime than Watergate, which saw the eventual resignation of then-President Richard Nixon
Donald Trump je rekao da je otkriće da je Hilary Clinton unajmila tvrtku za hakiranje njegovih poslužitelja Trump Towera tijekom predsjedničke kampanje 2016., a kasnije i poslužitelja Bijele kuće kada je izabran, veći skandal i zločin od Watergatea, koji je doveo do ostavke tadašnjeg… predsjednika Richarda Nixona

John Durham ima neosporan dokaz je Hillary Clinton izravno umiješana u ovu špijunažu

Durhama je u listopadu 2020. imenovao tadašnji glavni državni odvjetnik William Barr za posebnog savjetnika Ministarstva pravosuđa Sjedinjenih Država, dok je Trump bio predsjednik.

Donald Trump optužio je u subotu Clintonovu kampanju za izdaju nakon što je Durham rekao da je njezin tim pokušao špijunirati njegove poslužitelje u Bijeloj kući u pokušaju da pronađe veze s Rusijom.

‘Posljednji zahtjev posebnog savjetnika Johna Durhama ima neosporan dokaz da su moju kampanju i predsjedništvo špijunirali operativci plaćeni kampanjom Hillary Clinton u nastojanju da razviju potpuno izmišljenu vezu s Rusijom’, napisao je.

Također je otkriće nazvao većim od Watergatea u svojoj subotnjoj izjavi, napisavši: “Ovo je skandal daleko većeg opsega i veličine od Watergatea i oni koji su bili uključeni i znali za ovu špijunsku operaciju trebali bi biti predmet kaznenog progona.”

Trump je nastavio: ‘U prijašnjem davnim vremenima u našoj zemlji, ovaj zločin bi bio kažnjen smrću. Osim toga, treba platiti odštetu onima u našoj zemlji koji su time oštećeni.’ Ponašanje opisano u podnescima slično je onome za što su demokrati u više navrata optuživali Tim Trumpa od 2016. godine, bez pružanja ikakvih dokaza u prilog svojim tvrdnjama.

Donald Trump Jr ponovio je očeve riječi na Twitteru, napisavši: Ovo je IZDAJA!

Donald Trump has issued this furious statement blasting Team Hillary's alleged spying on his servers
Donald Trump je dao ovu bijesnu izjavu u kojoj se razotkriva Hillaryjevo navodno špijuniranje njegovih servera

Donald Trump Jr. also lashed out at Clinton after the news, warning her: 'Durham is coming'
Donald Trump Jr. također se obrušio na Clinton upozorivši je: ‘Durham dolazi’

Bivši glavni istražitelj istrage između Trumpa i Rusije za Obavještajni odbor Predstavničkog doma pod vodstvom republikanca Devina Nunesa, Kash Patel, rekao je da je prijava u petak ‘definitivno pokazala da je Hillary Clinton izravno financirala ove aktivnosti i naložila je svojim odvjetnicima u Perkins Coie da organiziraju zločinački pothvat za izmišljanje povezanosti predsjednika Trumpa i Rusije’, prenosi Fox News.

Ovo znači da su Hillary Clinton i njezini odvjetnici osmislili najzamršeniju i najkoordiniraniju zavjeru protiv Trumpa kada je on bio i kandidat i kasnije predsjednik Sjedinjenih Država.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button