MagazinZanimljivosti

Instagram: Velike promjene na instagramu

Evo kako će se sada prikazivati reakcije na priče.

Evo kako će se sada prikazivati reakcije na priče.

Reakcije na storije dosad su se prikazivale u porukama, no to više nije tako.

Instagram mijenja način na koji se reagira na nečiji ‘story’ pa tako reakcije više neće izgledati kao poruke. 

Dosad ste na Instagram Story mogli reagirati tako da se to vidi kao poruka, a sada napokon dolaze i lajkovi u obliku srca, što bi trebalo unijeti malo reda među normalne poruke na ovoj društvenoj mreži.

Instagram je odlučio promijeniti način na koji ćemo reagirati na nečiji ‘Story’, odnosno napokon naše reakcije više neće izgledati kao nepoželjni uleti među porukama.

Naime, dosad je jedini način reagiranja na nečijim ‘pričama’ bio taj da pošaljemo poruku ili nekakav emoji i to se vidjelo korisnicima kao poruka u inboxu. No, sada su to odlučili promijeniti novom opcijom ‘privatnog lajkanja’.

Kako je objavio šef Instagrama, Adam Mosseri, ti lajkovi na pričama su privatni u smislu da ih samo vi vidite i nemaju brojčanik. Tuđe objave moći ćete lajkati klikom na ikonu srca koja će se pojaviti pored ikone aviončića preko kojeg smo dosad i slali poruke drugim korisnicima.

Mosseri je pojasnio kako je cilj ovoga da korisnici mogu međusobno reagirati na tuđe objave ili iskazati podršku, ali i da pročistimo inbox s porukama, tako da ostanu one bitne. 

Izvor: raport.ba

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button