DomovinaIzbor uredništvaVijesti

Video:Ivo Goldstein u naletu bijesa

Danas je u Novinarskom domu bilo vruće i izbio skandal kontroverznog sveučilišnog profesora, notornog, Ive Goldsteina, koji je pokazao svoj pravi karakter, onaj partizanski-velikosrpski-protuhrvatski-totalitarni, odnosno onaj sluganski karakter, bečki / budimpeštanski / briselski / beogradski.

Sreća je samo što danas nije 1945-ta, inače bi deda iz snimke glatko završio u jami, kao što su uzori Ive Goldstein-a i radili cijelo 20 stoljeće nad hrvatskim narodom.

Ivo bi da Hrvati i dalje šute, da pognu glave, i rade kao kmetovi za razne Goldstein-e. Čuj sveučilišni profesor, uh… Sreća je da Hrvati još koliko toliko vjeruju u Boga, pa ga se i boje, inače bi im bilo kao poskoku (zmiji)….kamenom u glavu. Moli se ti Ivo G. (kome god se moliš) da se Hrvati i dalje boje Boga – jedino Vas takve, protuhrvatske zlotvore, to spašava.

Naime, na facebooku Velimira Bujaneca je osvanuo video uradak čiju poveznicu donosimo u nastavku ovdje, uz komentar V.Bujaneca: “AKADEMSKA RAZINA“: Pogledajte skandalozan nasrtaj Ive Goldsteina na starca sa štapom!Kamere Bujice zabilježile su jedan od najružnijih trenutaka ikada snimljenih u Novinarskom domu, u Zagrebu, na kraju prekinute tribine koju je organizirao ‘Savez antifašističkih boraca’… Sveučilišni profesor Ivo Goldstein urlao je i psovao, pi**arao i fizički nasrnuo na starijeg zagrebačkog gospodina sa štapom, koji bi mu po godinama mogao biti otac!Nakon ovakvih scena, možemo samo zamisliti kakav je profesorov odnos prema pojedinim studentima Filozofskog fakulteta, a naročito studenticama…

Ivo Goldstein je ranije na tribini pokušao zabraniti generalu Prkačinu da govori!

Iako je na tribinu došao u ime parlamentarnog Kluba Domovinskog pokreta, koji je uredno dobio pozivnicu, saborskom zastupniku i generalu HOS-a Anti Prkačinu, Ivo Goldstein je nakon samo nekoliko minuta izlaganja, pokušao zabraniti da govori jer očito nisu spremni na drugačija mišljenja!

Uslijedio je kaos koji su snimile jedino kamere Bujice; Tomaševićeva ”drugarica” Sandra Benčić je munjevito pobjegla, a kontroverzni Hrvoje Klasić bio je potpuno izvan sebe, a sve su, snimile – kamere Bujice!

OPŠIRNIJE MOŽETE POGLEDATI U BUJICI NA Z1 I PARTNERSKIM PLATFORMAMA !

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button