Zanimljivosti

LAUC O UKRAJINI: “Političari su spremni napraviti rat u Europi da bi popravili korona imidž”

“Jedan mali rat u Europi bi baš bio zgodno rješenje za popraviti imidž političara narušen pandemijom”, smatra znanstvenik

Iako mnogi tvrde da se u Ukrajini događa samo pokazivanje mišića između Rusije i Zapada, znanstvenik Gordan Lauc ne dijeli njihovo mišljenje. On se boji da bi nekog manje rata stvarno moglo biti. 

– Prije dvije godine ja sam počeo gomilati hranu i vodu u podrumu očekujući probleme zbog virusa koji se počeo širiti iz Kine. Pandemija nekog stvarno opakog virusa je nešto čega se doista bojim i za nju se pripremam zadnjih 20 godina… (zadnje zalihe hrane i vode iz 2020. potrošili smo tek nedavno…).Srećom već u travnju 2020. godine kada su provedene prve serološke studije u New Yorku smo saznali da je virus puno manje opasan od onoga što su nam govorili i da su reakcije bile pretjerane.

Nažalost svijet je nastavio slušati kataklizmička predviđanja i sada opet gomilam hranu i vodu u podrumu u strahu od onoga što su političari spremni napraviti kako bi izbjegli odgovornost za pogrešne odluke u posljednje dvije godine. Ljudska glupost je nešto čega se bojim i više nego virusa… Jedan mali rat u Europi bi baš bio zgodno rješenje za popraviti imidž, procjenjuje Lauc.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button