Izbor uredništva

ŠOKANTNO! Australska vojska odvodi covid pozitivne i njihove kontakte u logore!?

ŠOKANTNO! Australska vojska počela je s nasilnim premještanjem stanovnika sjevernih teritorija (Northern Territories) u karantenski kamp Howard Springs koji se nalazi u Darwinu, nakon što je identificirano devet novih slučajeva Covid-19 u zajednici Binjari. 

Taj potez uslijedio je nakon što je u subotu navečer uvedena stroga blokada u zajednicama Binjari i obližnjeg Rockholea.

“Stanovnici Binjarija i Rockholea više nemaju pet razloga da napuste svoje domove”, rekao je glavni ministar Sjevernog teritorija, Michael Gunner, misleći na pet dopuštenih razloga za izbjegavanje karantene (kupovina hrane i zaliha, vježbanje do dva sata, njegu ili njegu, rad ili obrazovanje ako se to ne može obaviti od kuće, te cijepiti se na najbližem mogućem mjestu).

“Mogu napustiti kuću samo u svrhu liječničke pomoći, u hitnim slučajevima ili zbog postupanja prema zakonu. Vrlo je vjerojatno da će više stanovnika danas biti prebačeno u Howard Springs, bilo kao pozitivni slučajevi ili bliski kontakti. Već smo identificirali 38 bliskih kontakata iz Binjarija, ali taj će broj rasti. Tih 38 se sada premještaju.

Stižu li uskoro koncentracijski logori za necijepljene? ŠOKANTNO
Stižu li uskoro logori za necijepljene?

Sinoć sam kontaktirao premijera. Zahvalni smo na potpori oko 20 pripadnika ADF-a, kao i vojnih kamiona za pomoć u prijenosu pozitivnih slučajeva i bliskih kontakata – i za podršku zajednicama.

Danas radimo procjenu koja bi nam dodatna sredstva mogla trebati od FED-a, a premijer je spreman dodatno pomoći – zahvaljujem mu na tome“rekao je Gunner.

Glavni mediji u Australiji ne prenose ove vijesti!

Inače, Australija je nekad bila poznata kao zemlja duha i zemlja prilika u koju su doseljenici dolazili kako bi započeli novi život, a sve kako bi njihova djeca odrastala u slobodi i napretku.

U Australiji su nekada siromašni ljudi DOBIJALI PRILIKU DA USPIJU, a potreban je bio samo trud.

Oni koji su jednom došli u posjete u Australiji bili su toliko očarani njenom ljepotom da nisu željeli nikada otići. Ta ljepota se odražavala u nevjerojatnim prirodnim bogatstavima, ali isto tako i u gostoljubivosti australskog naroda. Isto tako Australija je uživala i sva moguća prava na privatnost, prava na zdravstvo, slobodu govora, slobodu kretanja, prava na prosvjede, pravo na bogoslužje.

No nažalost, to je sada zemlja u kojoj su kretanje, sloboda govora, sloboda na vlastito mišljenje, sloboda boguslužja, te pravo na prosvjede jednostavno zabranjeni, o čemu smo pisali OVDJE.

Nekada hrabra i slobodna nacija je sada postala slomljena nacija i potrebna im je pomoć.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
zerohedge.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button