Crna kronika

Morbidno! Cijepe djecu da bi zaštitili sebe!

Postoji od 7,5 do 25 puta veća šansa da djeca razviju teški oblik komplikacija od cijepljenja u odnosu na virus Covid 19. navode u istraživanju koje je provedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podsjećamo, rizik teškog oblika COVID-19 kod zdrave djece je oko 2 na milijun, što znači da će cijepljenje čitave dječje populacije imati gotovo nikakav učinak na zdravlje djece i opterećenje bolnica. Prema sada dostupnim podacima i istraživanjima široko cijepljenje djece nosi veći rizik, od moguće koristi za njihovo zdravlje.

Unatoč tome , neki roditelji se odlučuju za cijepljenje djece iz sebičnih razloga.

Kaže doktorica: “ Treba cijepiti djecu jer su djeca najčešće asimptomatski prenosioci virusa”

Dakle nemaju simptome, a cijepit ćeš ih zato da ti ne dobiješ simptome!

Pratite idućih dana i tjedana medijsku propagandu u Hrvatskoj: bit će sve više dramatičnih naslova o obolijevanju djece od covida. Svako dijete s najmanjim respiratornim problemom, koji je u domeni ambulantnog liječenja i kućne njege, slat će u bolnice kako bi popunili kapacitete i režirali dramu.

Cilj im je stvoriti dojam da djeca masovno obolijevaju od covida, kako bi krenuli s cijepljenjem najmlađih. Ako vas bilo tko na bilo koji način na to pokuša prisiliti, ili čak nagovoriti, upozorite ga da čini vrlo teški etički prekršaj.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button