Svijet

Za vrijeme sastanka ministara G7 iz dvorane uklonjeno raspelo. Stajalo je tamo od 1540. godine

Za vrijeme održavanja sastanka ministara vanjskih poslova zemalja skupine G7 u Muensteru iz povijesne Mirovne dvorane je uklonjeno raspelo. Vijest je potvrdila u petak njemačka vlada. Naglašavaju kako to nije učinjeno po nalogu ministrice vanjskih poslova Annalene Baerbock (Zeleni).

“Raspelo je uklonjeno, ali se radi o dogovoru protokola i grada Muenstera”, rekao je glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova. On je dodao kako je u sklopu priprema sastanka u povijesnoj Mirovnoj dvorani u Muensteru, učinjeno još nekoliko preinaka iz “tehničkih razloga”.

Istodobno dnevnik Westfaelische Zeitung javlja kako je raspelo uklonjeno iz dvorane na molbu ministarstva vanjskih poslova. To je objašnjeno činjenicom da na sastanku sudjeluju osobe s “različitim vjerskim pozadinama”.

Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock je za ministarski sastanak odabrala Mirovnu dvoranu u kojoj je 1648. potpisan Vestfalski mir. Njime je okončan Tridesetogodišnji rat.

Grad Muenster je potvrdio kako je ovo prvi put da organizator nekog sastanka u povijesnoj dvorani traži da se ukloni raspelo koje u dvorani stoji od 1540. godine.

Skupini sedam industrijski najrazvijenijih zemalja G7 pripadaju Njemačka, Velika Britanija, SAD, Japan, Kanada, Italija i Francuska, a Njemačka trenutno predsjedava skupinom.

Ovo je još jedan dokaz zelenog totalitarizma. Njima je očito samo cilj borba protiv svega što je kršćansko. A omiljena meta su im obitelj,djeca i crkva.

Kod nas su tzv. “progresivni zeleni” politička platforma “Možemo” i “pametni puljkovci”. Nažalost oni su zavladali u dva najveća grada u Hrvatskoj.

Možemo(vci) u Zagrebu prvu veliku uštedu namjeravaju, ili su barem namjeravali, napraviti na mjeri ‘Roditelj odgajatelj’. A Puljkovci u Splitu prvu mjeru, i to značajno poskupljenje, namjeravaju na cijeni dječjih vrtića. Da ne spominjemo kako im je omiljeni zadatak zaustavljanje gradnji katoličkih crkvi gdje god to stignu.

Njima je jedno zajedničko: djed je partizan koji je ’45. kao “osloboditelj” ušao u Zagreb, otac je socijalistički direktor ili u siromašnijoj varijanti hipi, a unuk je zagovornik istospolnog “braka” i LGBT ideologije!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Poskok

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button