Domovina

UŽAS! Josip Jagić glavni PR Možemo žali za vremenima kada su ubijani katolički svećenici?

Ime mu je Josip Jagić, plaća ga Možemo, i žali za vremenima kada su ”hrvatski ljevičari” ubijali katoličke svećenike. Za njega su to ”dobra stara vremena”!

jagić

”Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale? Očekujem jasnu i nedvosmislenu osudu SVIH institucija, udruga za zaštitu ljudskih prava, svih medija, te očekujem ispriku stranke MOŽEMO i da odmah da otkaz ovom širitelju mržnje koji ne žali za ubijanjem katoličkih svećenika!

Josip Jagić je glavni PR stručnjak MOŽEMO, čovjek bez kojega niti jednu informaciju iz grada Zagreba ne možete dobiti. Predstavlja se kao čovjek iz sjene, a ustvari – svi u Zagrebu to znaju – glavni mag MOŽEMO.

Taj radikalni ekstremist se razotkrio. Na twitteru je komentirao objavu novinara INDEX-a i hladno napisao da ŽALI za dobrim starim vremenima u kojima je ljevica u Hrvatskoj ubijala katoličke svećenike.

Iako stranka Možemo tone iz tjedna u tjedan potpuno nesposobna za voditi grad Zagreb. Iako su nas Mostovce u Saboru napadali jer smo se borili za razborit pristup COVID-u, a Možemo se zalagao za lockdown i obvezno cijepljenje svega valjda što hoda – ovo je ipak nova dimenzija.

Mnogi su pričali da je stranka MOŽEMO ustvari radikalna ekstremistička skupina pojedinaca koji su zamaskirani zelenom ideologijom iznutra vrlo ekstremni – što je ovaj istup njihovog glavnog PR-a vrlo jasan dokaz.

Hrvatska treba ljevicu. Modernu, demokratsku, kulturnu ljevicu. Hrvatska je premalena zemlja za ektremiste koji likuju nad ubijanjem katoličkih svećenika u komunizmu i zazivaju ta “dobra stara vremena.”

Ovo je užasavajuće. Postati svjestan kakvi nas to ljudi okružuju i kome su to Zagrepčani dali povjerenje. Iako vidimo jasno već sada da nikada više nigdje ovi radikali ljevice neće dobiti povjerenje prevarenih ljudi.” komentirao je Marin Miletić skandaloznu objavu ”urbanog ljevičara” i PR stručnjaka platforme Možemo Josipa Jagića.

Nažalost , u Hrvatskoj se nikada nije etablirala hrvatska ljevica. Naprotiv, za sve lijeve stranke može se slobodno reći da predstavljaju jugoslavensku ljevicu. Žal za propalom državom, partizanima, totalitarnim vremenima, diktatorom… Evo čak i žal za ubijanjem neistomišljenika unutar svog naroda, dok se u javnom prostoru često zalažu za Tibetance, Baske, Katalonce, LGBT prava i sva moguća prava životinja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button