Izbor uredništva

Pernar se oglasio vezano za slučaj Zambija: PREVARIO SAM SE!

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar, kao što je već svima poznato, već neko vrijeme boravi u Zambiji gdje je otišao, kako kaže, do kraja razotkriti sve vezano za aferu koja već tjednima (ne)puni naslovnice hrvatskih medija.

Nakon jučerašnje izjave Zambijskog MUP-a, da su od Konga dobili potvrdu da su dokumenti o posvajanju krivotvorina, Pernar je dao svoje viđenje te situacije.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Što ih Radman i Metelko agresivnije brane, to je jasnije da je pozicija optuženih Možemovaca sve gora.

Mene je iznenadio obrat kod visoko rangiranih Možemovaca koji se nisu jednom riječi osvrnuli na jučerašnji izjavu Zambijskog MUP-a da su od Konga dobili potvrdu da su dokumenti o posvajanju krivotvorina.

Mislio sam da će se ponašati ko pravi Titoisti i govoriti da ne priznaju nijedan sud osim suda svoje partije i onog u Zlataru koji bez ikakve provjere autentičnosti lupa pečate po dokumentima iz Konga.

Ali prevario sam se!

Sada im je strategija ograđivanje od svojih članova u Zambiji i siguran sam da će pokušati učiniti sve da gurnu cijelu aferu pod tepih, ali Senf, Benčićka, Kekinica i Raukarica, moram vas razočarati, preduboko ste se umiješali u sve ovo, previše ste izjava dali, previše ste puta opravdavali to što su oni napravili da bi se sada samo okrenuli i rekli mi nemamo ništa s tim”!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button