Domovina

Škoro: Možemo ima dobro ime – možemo raditi što hoćemo

Miroslav Škoro je prije konstituiranja Gradske skupštine Grada Zagreba kratko komentirao očekivanja.“Očekivanje je da konstituiramo Sjednicu i počnemo raditi. Vidjet ću hoću li ostati u Skupštini”, rekao je Miroslav Škoro i dodao:

“U sazivu većinu ima Možemo i SDP, koalicijski partneri koji bi trebali ispuniti obećano. Kako stvari stoje, to ne rade. Mislim da platforma Možemo ima dobro ime – možemo raditi što hoćemo, ali deplasirano je govoriti o miljeniku medija.”

Škoro: Tomaševića nije mogla pobijediti ni Angela Merkel

“Nema jala zbog gubitka izbora, ja sam svoje ciljeve ispunio”, dodao je: “Tomaševića nije mogla pobijediti ni Angela Merkel uz podršku koju je imao u Hrvatskoj. Ne vidim ljutnju u činjenici da je netko miljenik medija, to su mediji i sami izjavili. Kontradiktorna su samo obećanja o transparentnosti i javnim natječajima, opravdava se potez, a Tomašević izjavljuje da dok je najavljivao javne natječaje, da je mjesecima pregovarao sa sadašnjim čelnim čovjekom Holdinga. Iznenađuje me da netko tko zna sve vozače tramvaje abecednim redom, ne zna da Holding ima dug. To svi znamo, a njega je to sad iznenadilo.”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
n1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button