Izbor uredništva

PETERNEL: Tko to mene optužuje za drukanje? Radi li se možda o ljudima koji pišu pisma i traže da se Thompsonu zabrane nastupi?

I baš mene koji se grozim bilo kakvog drukanja i nikada se time nisam bavio. Ja pričam o meritumu stvari, o ljudskim pravima i to bez rukavica i vrlo jasno.

Sinoć se u Otvorenom na HRT-u govorilo o aferi Zambija i tom prilikom je Sandra Benčić, predsjednica Kluba zastupnika ekstremno-lijevog bloka Možemo optužila Igora Peternela iz Domovinskog pokreta da je druker i cinker.

Benčić tvrdi kako je Peternel, zajedno sa Velimirom Bujancem tijekom emisije Bujica obavijestio novinare u Zambiji kako je među posvojiteljima transrodna osoba Noah Kraljević.

Transrodnim osobama je zakonski zabranjeno posvajanje djece u Zambiji, a kazna može biti čak i doživotni zatvor.

Sumnjamo kako Noah Kraljević i Sandra Benčić nisu bili upoznati sa tom činjenicom.

Igor Peternel se u svojoj najnovijoj objavi još jednom osvrnuo na cijelu ovu situaciju.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

DA REKAPITULIRAMO

Zašto su nervozni i agresivni?

Zašto su se danas digli na zadnje noge? Vjerojatno zato što su u ozbiljnoj krizi i ništa im ne uspjeva.

Permanentno razočaravaju financijske i ideološke autore svoje platforme- ne znaju voditi grad, ne znaju niti provesti zelenu agendu otpada, ne znaju javno nastupati, a pokazuju se kao diletanti čak i u provođenju ideološkog programa pa ih se hapsi u Zambiji.

Sve to kompromitira agendu gazda iz Soros- Gatesovih centara. Uskoro će gazde shvatiti da je od njih više štete nego koristi. Šeprtlje su i što taknu, upropaste.Zato su nervozni.

Tko to mene optužuje za drukanje? Radi li se možda od ljudima pišu pisma i traže da se Thompsonu zabrane glazbeni nastupi po svijetu?

Jesu li to ljudi koji će nekoga prozivati?

Snimka zaslona

I baš mene koji se grozim bilo kakvog drukanja i nikada se time nisam bavio.

Ja pričam o meritumu stvari, o ljudskim pravima i to bez rukavica i vrlo jasno. To što se njima diletantima moje rasprave ne sviđaju jer im ne idu u prilog i jer ih suštinski ukopavam, e to im ja zaista nisam kriv!

#stopchildtrafficking

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button