Izbor uredništva

Samo jedan pogled na ovu sliku otkriva sve laži i manipulacije kojima se služi glavni factchecker u Hrvata Petar Vidov

Faktograf, tj. njegov glavni urednik Petar Vidov, nažalost ima ogroman utjecaj i postao je pravo kancegoreno tijelo na hrvatskoj medijskoj sceni, i posljedično cijelom društvu, a naravno i ugnjetava i ugrožava prava građana za slobodno izražavanje i konzumaciju usluga Facebooka.

Fakrograf vodi, i figurira kao glavni epidemiolog Facebooka za Hrvatsku, Petar Vidov. To je tip koji je za novinara tragično poluobrazovan.

Ne zastupate li oštromjeraške stavove, sumnjate u učinkovitost cjepiva, ne budete li išli u Srb na proslavu “antifašističkog ustanka”, ne priznajete li kako su LGBTIQ osobe najzdraviji dio društva, ne zagovarate li pobačaj, sumnjate u utjecaj čovjeka na globalno zagrijavanje, ne savijete li šiju pred “progresivističkim” normama i nepisanim pravilima i ne klanjate li se uvriježenim komunističkim i velikosrpskim mitovima, bit ćete izopćeni  Facebooka-a.

Faktograf ima ugovor s Facebookom / Metom i zarađuje ogromne i radikalno sve veće novce. Ponaša se vrlo svojevoljno i imaju ili jako malo sreće u razmišljanju ili stvarno loše namjere.

Sve je više pojedinaca i stranica kojima Faktograf sa svojim izuzetno pristranim tumačenjima smanjuje doseg na najvećoj društvenoj mreži te time indirektno vrši cenzuru.

Nažalost, Faktograf je dokaz kako u Hrvatskoj još uvijek imamo sljedbenike komunističkog totalitarnog sustava te još imamo ulice i trgove koje nose ime komunističkog diktatora i zločinca Josipa Broza Tita iako je komunističko zlo pokosilo čak trostruko više nedužnih ljudskih života nego nacističko zlo zajedno s fašističkim.

Sve to su napravili partizani Josipa Broza. Poznato je kako su njihovi sljedbenici danas u Zagrebu zagrebački gradonačelnik i njegova ekstremno lijeva platforma Možemo.

Petar Vidov, kojemu smetaju krunica, Domovinski rat i slika Ante Gotovine, smanjuje doseg onim medijima koji pišu protiv komunističkog zla ali i medijima koji se usude nešto reći protiv ekstremno lijeve političke platforme “Možemo” i njihovog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Ova slika, koja govori više od tisuću riječi, je dokaz da je tomu tako.

Sve ostale riječi su suvišne.

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button